Vi glæder os til at byde gæsterne velkommen i 2024 til mere end 100 debatter, madskoler, spiseoplevelser og andre madaktiviteter. 

En entrébillet til Madens Folkemøde 2024 koster 70 kr. for en dag og 100 kr. for begge dage. Bemærk, at der kan være aktiviteter, som kræver tilmelding eller ekstra betaling. Disse fremgår tydeligt i programmet. 

Du kan købe billet i forsalg og ved indgangen til Madens Folkemøde. Hvis du køber billet i forsalg, sparer du penge.

Køb billetter her

Priser i forsalg

 • 2 dages-billet gælder både fredag 31. maj og lørdag 1. juni 2023
  Pris: 100 DKK inkl. gebyr

 • 1 dags-billet 
  Billet til en enkelt dag på Madens Folkemøde. Du vælger selv, om billetten skal være til fredag 31. maj eller lørdag 1. juni 2023
  Pris : 70 DKK inkl. gebyr 

Gratis adgang for udvalgte gæster

Studerende får gratis adgang mod fremvisning af gyldigt studiekort.

Børn til og med 12 år har gratis adgang.

Gæster med handicap kan medbringe en gratis ledsager mod fremvisning af gyldigt handicapledsagerkort. Gæsten med handicap skal selv købe billet på lige fod med andre gæster. 

Er du debatdeltager eller en del af programmet, får du også gratis adgang via den debatarrangør, som har inviteret dig med eller via aftalen med Madens Folkemøde.

Tag på tur med kollegerne

Flere og flere arbejdspladser, der arbejder med mad, bruger en tur på Madens Folkemøde som fælles inspirationsdag. Især fredagen er oplagt til dette, og vi sørger for, at der den dag er relevante aktiviteter for madprofessionelle, så I kommer hjem med ideer og ny energi.

Så sæt kryds i kalenderen den 31. maj, så lover vi, at der er masser af inspiration at hente, uanset om I er køkkenfolk, producenter, grossister, undervisere eller andet. 

Prisen for grupper er den samme som for 'civile' gæster, men vi kan sørge for at at sende en faktura til jer f.eks. via EAN og hjælpe jer med at få lagt et godt program for dagen, der passer til jer. Skriv til os på hej@madensfolkemøde.dk

Køb billetter her

Priser i indgangen

 • 2 dages-billet gælder både fredag 31. maj og lørdag 1. juni 2023
  Pris: 110 DKK 

 • 1 dages-billet 
  Billet til en enkelt dag på Madens Folkemøde. Pris : 80 DKK