De forskellige teams er inddelt i tre kategorier: 

  • Opgaver med praktisk arbejde
  • Opgaver med værtskab 
  • Opgaver på en scene 

Uanset hvilket team og opgave, du løser, er du aldrig alene - du har altid med medfrivillig ved din side. 

Teams til dig, der er glad for praktiske opgaver

Produktions-team: 

I produktionsteamet er du med til opsætning af pladsen eller nedtagning af scener, stande og dekorationer.

Opgaverne inkluderer blandt andet mindre håndværksmæssige opgaver, og der kan forekomme løft ved flytning og placering af materiel som borde og bænke, sceneopsætning m.m  

Rådigheds-team: 

Rådighedsteamet er vores altmuligpersoner.  Som en del af teamet skal du være klar på ad hoc-opgaver. Du skal være omstillingsparat og være klar til at hjælpe i spidsbelastede situationer. Der kan også opstå mindre håndværksmæssige opgaver.

 

Teams til dig, der er glad for værtskabsrollen

Indgang-, udgang- og informations-team:    

Vi skal bruge smilende  værter til at tage godt imod gæsterne. Opgaverne består bl.a. af salg og scanning af billetter samt at sørge for, at indgangsområdet ser indbydende ud.   

Som informationsfrivillig står du for kundebetjening. Her varetager du opgaver som henvisning af presse, information til gæsterne samt at svare på henvendelser fra vores gæster.

Tjener- og værtskabs-team:   

Har du erfaring med servering og kan du godt lide at have værtsrollen?   Som frivillig på vores værtskabsteam betjener du mindre og større selskaber under workshops eller middage. Du skal have overblik og trives i et dynamisk og til tider travlt miljø.

Bar-team:  

Som bartender er den vigtigste arbejdsopgave, at ingen tørster. Som bartenderne hjælper du med salg af drikkevarer i en af vores folkemøde-barer. Du er også med til udlevering af ølfustager, opfyldning, klargøring og nedpakning af barerne.  

Frivilligområde-team:   

Her sørger du for forplejning og hygge i vores lukkede frivilligområde.   

Herunder indgår hjælp med klargøring af måltider f.eks. rydde bordet inden et måltid, sørge for kaffe i vores presseområde og i frivillig-indtjekningsområdet. Du får også ansvaret for frivillig tjek-ind og sikkerhed i frivilligområdet.  

Teams til dig, der vil hjælpe på en scene

Scene og madhåndværks-team: 

Her er du være med til at forberede setuppet til indslagene på scenerne. Opgaverne kan bl.a. være at dele smagsprøver ud, assistere kokken, rydde op efter indslagene, samt klargøre og vaske op.   

Børn- og unge-team:

Er du god til at håndtere mange børn på en gang, og synes du det er sjovt at arbejde med den målgruppe? Så meld dig til børneteamet. Torsdag d. 30 maj afholder vi i år ungdommens Madmøde, hvor unge mellem 10 og 18 årige kommer og skal være med til en masse aktiviteter. Det er vigtigt at du har overblik, da opgaven især vil være at guide grupperne rundt til de forskellige aktiviteter, samt støtte med at deltage i aktiviterne, hvis behovet er der.