Kom og vær med, når parterne bag trivselsundersøgelsen "Mental Trivsel på Menuen" præsenterer både resultater og løsningsforslag til en konference under Madens Folkemøde.

Projektet, der er udarbejdet med midler og støtte fra Velliv Foreningen har dykket ned i hverdagen hos flere end 150 danske restauranter og spisesteder for at finde de gode metoder, der medvirker til bedre trivsel i en travl branche.

Undersøgelsens formål er at finde dem, der gør det godt, at udvikle konkrete værktøjer, der virker i praksis, og at udbrede undersøgelsens fund og erfaringer på tværs af landet, så endnu flere kan få gavn af de virkemidler, der forhåbentlig kan og skal medvirke til øget arbejdsglæde ude på restaurationsbranchens bonede gulve.

Arrangementet kræver invitation. Ved interesse, kontakt projektleder Agnete Malene Boye på .

Læs mere om projektet HER.

Viser alle 104 arrangementer
Henter programmet...
Filtrering
Dato