Vi er glade for, at du har valgt at være en del af programmet til årets folkemøde - stor tak for det! Her på siden har vi samlet en række praktiske oplysninger for aktører på Madens Folkemøde.

Herunder finder du en række håndbøger og guides, der klæder dig på til Madens Folkemøde. 

Kommunikationsguide

VI har lavet en kommunikationsguide til dig, der deltager som aktør på Madens Folkemøde. Den er fyldt med nyttige links, tekst og tips til at dele indhold om Madens Folkemøde på jeres kanaler, så du får endnu mere synlighed ud af din deltagelse. 

Kommunikationsguide 2024

Aktørhåndbog

Hvor kan jeg parkere? Hvor smider jeg mit plastikaffald ud henne? Svar på det og meget mere kan du finde i Aktørhåndbogen. 

Madens Folkemødes aktørhåndbog indeholder praktisk information samt regler og vilkår for deltagelse.

Aktørhåndbog 2024

Aktør- og frivilligrestauranten

Også i 2024 bygger Madens Folkemøde et aktør- og frivilligområde, så man har mulighed for at få en pause og et godt måltid i fred og ro back-stage. Der er både mulighed for morgenmad, frokost og aftensmad torsdag, fredag og lørdag. 

Tak til bl.a. Coffee Collective, Arla Danmark, Danish Crown, Crispy Food, LIDL Danmark og Gårdbutikken Marielyst for hjælpe os med lækre råvarer og produkter.

Skal bestilles senest 24. maj

Læs mere og køb billetter

Pladskort

Det er godt at vide, hvor man skal hen. På kortet kan du se, hvor din stand er placeret. Du kan også se hvor køletrailere, affaldscontainere, aktørbespisning og toiletter er. 

Se kort til: 

Ungdommens Madmøde

Madens Folkemøde 

Kostalden

Scenepræsentation

Hvordan er det nu lige, Markscenen ser ud? Og hvor mange mikrofoner er der på Sundhedsscenen? 

Se billeder af scenerne og orienter dig i udstyr og faciliteter på den enkelte scene i scenepræsentationen. 

Se Scenepræsentation

Debattørkatalog

Debatten er bedst, når den er mangfoldig. Derfor har vi lavet et debattørkatalog til alle jer, der laver debatter og aktiviteter på Madens Folkemøde. Her finder du profiler fra madens verden, som stiller viden og ekspertise til rådighed i forbindelse med indslag på folkemødet.

Debattørkataloget kan fremsendes ved henvendelse på hej@madensfolkemode.dk. 

15 MF 2023