Lille Meyer

Food Trucken Lille Meyer triller endnu en gang ind på gårdspladsen på Engestofte Gods under Madens Folkemøde.

Her kan du stillet sulten af den legendariske flæskestegs-sandwich, en Falafelbowl eller Bælgfrugte-boullion. Derudover byder trucken også på kanelsnurrer, kaffe, Lille Meyer bajere og limonade. Og lørdag morgen et dejligt morgenmads-sæt bestående af: bolle m. ost, kanelsnurre og kaffe.

Burger BOOST

Hos Burger BOOST byder Danish Crown på en lækker burger af dansk kvæg. Bøfferne er lavet af saftigt og smagfuldt brisket, som er kendetegnet ved en relativ høj fedtprocent. Dette giver ekstra smag og saftighed, som enhver burger fortjener og forvandler en almindelig burger til en ekstraordinær smagsoplevelse.

Man finder food trucken på gårdspladsen tæt ved Den Cirkulære Scene.

Pomle Nakke Traktørsted

Pomle Nakke Traktørsted byder på godt smørrebrød, friskbagt bagværk og delikate kager.

Til daglig er Pomle Nakke et traditionsrigt traktørsted ved Falsters østkyst og nabo til den lille havn, Hesnæs. Men i to dage udvider de forretningen med en café på Engestofte Gods. 

Forvent samme høje kvalitet - bare lige i midt i Madens Folkemøde.

Skarø Is

Is fra Skarø er økologisk oh lavet med omhu, nysgerrighed og en passion for at frembringe den bedste smag af naturens ingredienser. På Skarø i det sydfynske øhav, er naturen vores partner og kilde til inspiration og tilbyder en mangfoldighed af ressourcer til udvikling af helt unikke produkter.

Vores is er et udtryk for en bæredygtige tilgang og respekt for naturen omkring os. Vi er sikre på, at du vil nyde hver eneste skefuld.

Krenkerup Ølbarer

Kun 10 km fra Madens Folkemøde ligger Krenkerup Bryggeri. Her brygges øl på rene råvarer uden tilsætningsstoffer, men med masser af passion og historie. Krenkerup Bryggeri er en del af Krenkerup Gods som siden 1367 er gået i arv fra slægt til slægt

Krenkerups to barer på Madens Folkemøde byder på dansk kvalitetsøl lavet på vand, malt, humle, gær og intet andet! I barerne findes også lokale læskedrikke og vand.

Fejø Vinbar - Hideaway Vingård

Hideaway Vingård er en skøn sydlandsk erhvervsvingård – på toppen af Fejø, midt i øens smukkeste natur. Så det bliver ikke meget mere lokalt end det, hvis man taler vin. Nøgleordene er økologi, håndarbejde og og passion for smag. Vinene udtrykker den unikke jordbund, og det næsten middelhavsagtige mikroklima, der er på Fejø. Fejø Vinbar findes på Marken.

 

Grapewise & Vinrosen Vinbar

Grapewise & Vinrosen Vinbar på gårdspladsen har været med på Madens Folkemøde gennem alle årene. De byder som altid på internationale vine af høj kvalitet, ofte økologiske.

Selv kalder de det vine med 'kant og nerve'. Og vi er enige. Godt smager det i hvert fald!

Coffee Collective kaffebarer

Coffee Collective er kendt for høj kvalitet, fokus på bæredygtighed og direkte handel med sine kaffeproducenter.

For tredje år i træk kommer de på Madens Folkemøde, så du kan få en kaffeoplevelse i verdensklasse. Du finder både en kaffebar på Gårdspladsen og på Marken.