Oplev Madens Folkemøde med din lokalforening

Oplev Madens Folkemøde med din lokalforening

Madens Folkemøde søger lokale ildsjæle, der vil være med til at kokkerere en hyggelig fællesfrokost på årets folkemøde lørdag den 4. juni.

Skal din lokalforening være med til at lave folkemødets hyggeligste fællesfrokost?

Madens Folkemøde søger lige nu lokalforeninger, der vil være med til at stable en hyggelig fællesfrokost på benene. Formålet er, at sætte scenen for en dialog om, hvordan vi kan skabe sammenhold og fællesspisninger i lokalområderne.

Arrangementet foregår lørdag den 4. juni på Madens Folkemøde, der afholdes på Engestofte Gods på Lolland. 

En hyggelig og lærerig formiddag
Konceptet er enkelt: Man tilmelder sig med et køkkenhold på 6-8 personer, der har lyst til at bruge en hyggelig formiddag i køkkenet. Det er gratis at deltage, råvarerne er friske og lokale og folkemødets dygtige kok, Pernille Vejrum, hjælper med alt fra menuplanlægning til madlavning.

I fællesskab laver man frokost til cirka 40 mennesker. Og dagen slutter selvfølgelig af ved langbordet, hvor man sammen nyder den mad, man har lavet. Med andre ord er der garanti for en hyggelig og lærerig dag på Engestofte Gods.

Alle lokale foreninger i hele Danmark kan melde sig. 

Kontakt os
Lyder det som noget for dig og din lokalforening? Så kontakt Pernille Vejrum på pernille@thefoodproject.dk for at høre nærmere. 


Læs flere nyheder fra Madens Folkemøde her.