Dyrbars stand i 2023
Dyrbars stand i 2023

Interessen for standpladser på Madens Folkemøde har været rigtig stor, og det er vi virkelig glade for. Hvis du ikke nåede at tilmelde dig inden deadline, men gerne vil på venteliste til en plads eller høre om andre muligheder så skriv til Hassel på hassel@thefoodproject.dk. 

En udendørs stand er en stand, som er placeret i et telt på gårdspladsen eller 'marken'.

Der er flere forskellige typer af stande til forskellige priser. Fælles for dem er, at aktiviteterne skal være madrelaterede og involverende.

Man kan vælge at bruge standen til at sælge varer og ydelser, til at promovere et budskab eller møde folkemødets gæster med involverende madaktiviteter; smagstests, samtalesaloner, små masterclasses, konkurrencer, vidensoplæg eller lignende.

Det er vores erfaring, at en flot og kreativ stand, der understøtter jeres budskab, giver den bedste oplevelse for både jer som aktører og for gæsterne.

Man får besked, om man har fået en stand senest 1. februar 2024. 

3x3 meter telt. Her Warfair og Roskilde Tekniske Skole i 2023.
3x3 meter telt. Her Warfair og Roskilde Tekniske Skole i 2023.

Hvordan kan man booke en stand?

Alle lovlige danske organisationer, foreninger, virksomheder, institutioner og andre inden for mad- og fødevareområdet kan ansøge om en udendørs stand.

Ansøg via linket nederst - første deadline er 18. januar 2024.

Aktiviteter på standen kan fremgå i vores program online, hvis de er meldt ind senest den 5. april 2024.

3x6 meter telt. Her Guldborgsund Kommune.
3x6 meter telt. Her Guldborgsund Kommune.

Priser og muligheder

Udendørs stand i eget telt (3x3 m.). 5.000 kr. for begge dage
Inkl. et festivalbord (80x180 cm), et topbanner, gulv i teltet samt 6 partout-entrébilletter, som kan gives til leverandører, kunder, samarbejdspartnere og lign. Teltet kan åbnes til to sider hvis ønsket.

Udendørs stand i eget telt (3x6 m.). 10.000 kr. for begge dage
Inkl. et festivalbord (80x180 cm), et topbanner, gulv i teltet samt 6 partout-entrébilletter, som kan gives til leverandører, kunder, samarbejdspartnere og lign. Teltet åbnes til to sider hvis ønsket.

Udendørs stand i delt telt. 2.500 kr. for begge dage
Inkl. et festivalbord (80x180 cm), delt topbanner, gulv i teltet samt 6 partout-entrébilletter, som kan gives til leverandører, kunder, samarbejdspartnere og lign. Tre stande deler et 3x6 meter telt, og hver stand får således 2 meters front mod publikum.

Alle stande inkluderer affaldsordning.

De medarbejdere, I har tilknyttet standen, får gratis adgang til Madens Folkemøde. Læs mere om overnatning, transport mv. under Vil du besøge os i 2024?

Det vil være muligt på et senere tidspunkt at tilkøbe køleplads, fryseplads, adgang til opvask, strømpakker, duge, vanddunke og yderligere inventar. Bliver I godkendt til en stand, vil I 1. februar modtage en formular, hvor I kan bestille ydelser og materiel. Se priser på leje af inventar og materiel m.m. her. 

Man er også meget velkommen til at medbringe eget inventar.

Hvis du gerne vil på venteliste så skriv til Hassel på hassel@thefoodproject.dk

Hanstholm Havn i 2021.
Hanstholm Havn i 2021.

Åbningstider

Standen skal som minimum være åben for gæster i disse tidsrum:

Fredag den 31. maj kl. 10.00 – 18.00
Lørdag den 1. juni kl. 10.00 – 17.00

I 2024 afholder vi Ungdommens Madmøde for 500 skoleelever torsdag 30. maj. Her er det også muligt for at jer at holde åbent, og I kan melde jer til dette i tilmeldingsskemaet.

Overnatning

Det er muligt at overnatte på vores campingplads på godsets areal. Se mere om overnatning her. 

Spørgsmål?

Har du spørgsmål, kan du kontakte Hassel Löfstedt på hassel@thefoodproject.dk tlf. 71 99 61 29