3x6 meter telt.
3x6 meter telt.

Interessen for standpladser på Madens Folkemøde har været rigtig stor, og det er vi virkelig glade for. Hvis du ikke nåede at tilmelde dig inden deadline, men gerne vil på venteliste til en plads eller høre om andre muligheder så skriv til Hassel på hassel@thefoodproject.dk. 

Vi inviterer alle fødevarerelaterede uddannelser i Danmark til at deltage på Madens Folkemøde. Her kan I booke en stand, så I kan vise jeres fag og færdigheder frem for branche, forbrugere og måske kommende elever. 

Det er et krav, at I deltager med en eller flere aktiviteter, som oplyser om jeres uddannelse. Det er op til jer, om jeres stand er målrettet børn og skoleklasser, branchen eller de almindelige forbrugere. 

I fællesskab med jer skaber vi en ramme og afsætter et areal, der er passende i forhold til jeres ønsker. De fleste uddannelsesinstitutioner vælger et telt på 3x6 meter. Kontakt os, hvis I har brug for sparring eller har behov, der ikke er nævnt her. 

Det er gratis at lave en aktivitet som uddannelsesinstitution, men I skal selv afholde udgiften til eventuelt telt og inventar. Det er desværre ikke muligt at medbringe eget telt.

Ansøg via linket nederst - første deadline er 18. januar 2024. Aktiviteter på standen kan fremgå i vores program online, hvis de er meldt ind senest den 5. april 2024.

Priser og muligheder

Udendørs stand i eget telt (3x3 m.). 4.000 kr. for begge dage
Inkl. et festivalbord (80x180 cm), et topbanner, gulv i teltet samt 6 partout-entrébilletter, som kan gives til leverandører, kunder, samarbejdspartnere og lign. Teltet kan åbnes til to sider hvis ønsket.

Udendørs stand i eget telt (3x6 m.). 6.500 kr. for begge dage
Inkl. et festivalbord (80x180 cm), et topbanner, gulv i teltet samt 6 partout-entrébilletter, som kan gives til leverandører, kunder, samarbejdspartnere og lign. Teltet åbnes til to sider hvis ønsket.

Alle stande inkluderer affaldsordning.

Det vil være muligt på et senere tidspunkt at tilkøbe køleplads, fryseplads, adgang til opvask, strømpakker, duge, vanddunke og yderligere inventar. Bliver I godkendt til en stand, vil I 1. februar modtage en formular, hvor I kan bestille ydelser og materiel. Se priser på leje af inventar og materiel m.m. her. 

Man er også meget velkommen til at medbringe eget inventar.

De medarbejdere og elever, I har tilknyttet standen, får gratis adgang til Madens Folkemøde. Læs mere om overnatning, transport mv. under Vil du besøge os i 2024?

Deadline for booking af stand er 18. januar 2024

Åbningstider

Standen skal som minimum være åben for gæster i disse tidsrum:

Fredag den 31. maj kl. 10.00 – 18.00
Lørdag den 1. juni kl. 10.00 – 17.00

I 2024 afholder vi Ungdommens Madmøde for 500 skoleelever torsdag 30. maj. Her er det også muligt for at jer at holde åbent, og I kan melde jer til dette i tilmeldingsskemaet.

Overnatning

Det er muligt at overnatte på vores campingplads på godsets areal. Se mere om overnatning her. 

Spørgsmål?

Har du spørgsmål, kan du kontakte Hassel Löfstedt på hassel@thefoodproject.dk tlf. 71 99 61 29