Interessen for standpladser på Madens Folkemøde har været rigtig stor, og det er vi virkelig glade for. Hvis du ikke nåede at tilmelde dig inden deadline, men gerne vil på venteliste til en plads eller høre om andre muligheder så skriv til Hassel på hassel@thefoodproject.dk. 

Madmarkedet i Kostalden byder på Danmarks bedste fødevarer og producenter. Vi leder derfor efter dygtige madhåndværkere og producenter fra hele landet, som har lyst til at møde både branchefolk og madinteresserede 'civile' gæster på vores madmarked.

Fra standen må I sælge varer, som man kan tages med hjem. Man må gerne uddele smagsprøver, men det er ikke tilladt at sælge mad og drikke til indtagelse på Madens Folkemøde.

Der er 40 stande i Kostalden. Der var deadline for at ansøge om en stand den 18. januar. 2024 Man får besked, om man har fået en stand senest 1. februar 2024.

 

Cold Hand Winery
Cold Hand Winery

Pris for en stand i Kostalden

En stand på Madmarkedet i Kostalden koster 1500 kr. for 3x3 meter for begge dage.
Prisen inkluderer et festivalbord (80x180 cm.), en stol samt 6 partout-entrébilletter, som kan gives til leverandører, kunder, samarbejdspartnere og lign.

Alle stande inkluderer affaldsordning.

Det vil være muligt på et senere tidspunkt at tilkøbe køleplads, fryseplads, adgang til opvask, strømpakker, duge, vanddunke og yderligere inventar. Bliver I godkendt til en stand, vil I 1. februar modtage en formular, hvor I kan bestille ydelser og materiel. Se priser på leje af inventar og materiel m.m. her. 

Man er også meget velkommen til at medbringe eget inventar.

De medarbejdere, I har tilknyttet standen, får gratis adgang til Madens Folkemøde. Læs mere om overnatning, transport mv. under Vil du besøge os i 2024?

Deadline for ansøgning om stand var 18. januar 2024. Man får besked, om man har fået en stand senest 1. februar 2024 og vil modtage et link til bestilling af inventar m.m. Denne bestilling skal udfyldes senest 22. februar. 

Hvis du gerne vil på venteliste til en stand på Madmarkedet i Kostalden, så skriv til Hassel på hassel@thefoodproject.dk

Arla Unika
Arla Unika

Åbningstider

Standen skal som minimum være åben for gæster i disse tidsrum:

Fredag 31. maj: Kl. 10.00 – 18.00
Lørdag 1. juni: Kl. 10.00 – 17.00

Overnatning

Det er muligt at overnatte på vores campingplads på godsets areal. Se mere om overnatning her. 

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til debatterne kan du kontakte Hassel Löfstedt på hassel@thefoodproject.dk eller tlf. 71 99 61 29