Umut Sakarya og Trine Krebs i Det Grønne Køkken i 2023
Umut Sakarya og Trine Krebs i Det Grønne Køkken i 2023

Der var deadline for tilmelding 18. februar 2025, og vi har fået rigtig mange gode forslag. Hvis du er brændt inde med verdens bedste idé til et madhåndværksindslag, kan du kontakte projektleder Camilla Gregersen på cag@thefoodproject.dk, så kan vi se på, om der skulle være en plads alligevel.

Vores gæster elsker at blive inspireret til at prøve nye ting i deres køkkener hjemme eller på arbejdspladsen. Vi leder derfor efter sjove og inspirerende sceneindslag, hvor madhåndværket i i centrum. Det kan være smagninger, masterclasses, skuekøkkener og håndværks-samtaler med smagsprøver. Der er som udgangspunkt ikke lagt op til, at man kan lave workshops, men vi er villige til at tage dialogen, hvis du har den gode idé.

Der vil være to scener dedikeret til madhåndværk: Køkkenscenen på Torvet og Markedsscenen i Hollands Gaard. Men der også vil også være plads til madhåndværks-indslag på Sundhedsscenen (sundt fokus) og Den Cirkulære Scene (fokus på madspild). 

 

Det er gratis at lave indhold på madhåndværkscenerne, men man står selv for  udgifterne til f.eks. råvarer og produkter.

Som udgangspunkt er aktiviteterne gratis for gæsterne, men hvis aktiviteten kræver større udgifter til råvarer og lignende, er det muligt at tilknytte et billetsalg. Dette skal dog aftales nærmere med Madens Folkemøde, og eventuelle billetter skal sælges via os på madbillet.dk.

Der afsættes 30-45 minutter til hvert indslag, og der vil til alle scener være knyttet en scenekoordinator, som hjælper med ind- og udryk, lyd mv.

 

Simon Jul og Michael Museth i 2022
Simon Jul og Michael Museth i 2022

Hver scene har et køkken-‘set-up’ med arbejdsborde, 2 induktionskogeplader, blender og standard køkkengrej (skåle, grydeskeer, bestik, skærebrædder, gryder, pander og lign.) Særlige ønsker til udstyr aftales nærmere. 

Markedsscenen vil være særligt egnet til smagninger med et borde/bænke set-up og overdække til publikum.

Der var deadline for tilmelding 18. februar 2025.