Den 2.-3. juni går det endnu en gang løs på smukke Engestofte Gods, hvor Madens Folkemøde danner ramme om en åben, demokratisk og ambitiøs samtale om, hvordan Danmark bliver et bedre og mere bæredygtigt madland.

Der er flere måder at bidrage til programmet på. Du kan: 

Læs mere nedenfor:

Arranger en debat 

På scenerne kan I byde ind med debatter, talks, vidensoplæg, samtaler og andre madrelevante samtaleformater, som bidrager og giver plads til alle stemmer, der har ambitioner for madlandet Danmark. Det koster ikke noget at være en del af sceneprogrammet. 

Vi leder efter jer, som vil arrangere en debat, samtale, talk mv. om et emne, som I brænder for. I kan være en organisation, virksomhed, uddannelsesinstitution, NGO, parti eller andet lignende. I kan søge om muligheden for en plads på en af vores scener ved at udfylde denne webform. Fristen er 3. februar. 

Efter fristen prioriterer og udvælger vi programpunkterne blandt de indkomne forslag, hvorefter I vil få besked om den videre proces.

Tilmeld indslag til sceneprogram

Vær med i debatterne

Har du ikke lyst til at stå for et helt sceneindslag selv, men har lyst til at være en del af andres debatter? Så kan du skrive dig op i vores debattørkatalog, som bliver delt med arrangører og aktører. Så bliver du måske inviteret med.

Skriv dig op i debattørkataloget

Lav indhold til madværkstederne 

Der er også åbnet for tilmeldinger folkemødets madværksteder og køkkenscener, hvor du kan masterclasses, smagninger, workshops og meget andet, der involverer gode danske råvarer og produkter.

Sidste år havde vi mere en 40 aktiviteter med bl.a. slagter og madnørd Simon Jul, smørrebrødseksperten Adam Aamann, Mette Karin Pedersen kendt som Jægerinden, kimchidronningen Kala Sung, slagter Michael Museth, kok Mette Dahlgaard og konditor Torben Bang.

I år tematiserer vi de fire madhåndværkscener, så gæsterne kan få oplevelser i:

  • Det Søde Køkken
  • Det Vilde Køkken
  • Det Grønne Køkken
  • Det Danske Køkken

Har du en god idé til et spændende indslag på en af disse fire scener, så meld ind i formularen via linket her:

Tilmeld madhåndværks-ideer

Lej en stand på madmarkedet

Til vores madmarked leder vi efter små og store danske producenter med både noget på hjerte og noget til maven. Markedet ligger i godsets smukke tidligere kostald, hvor der er plads til cirka 50 producenter. Bemærk at vi leder efter produkter, der er tillavet i Danmark, ikke importerede produkter.

Det koster 1200 kr. eks. moms for en stand på cirka 3x3 meter. Prisen er inklusiv et festivalbord. På din stand må du sælge dine produkter og uddele smagsprøver. Salg af drikkevarer og måltider til konsumering er ikke tilladt.

For at sikre diversitet og variation i udvalget af produkter, er vi nødt til at godkende de enkelte stadeholdere. Ved at udfylde skemaet i linket byder I ind på at få en stand. Efter deadline den 3. februar vil I få besked, om I har en plads. 

Det vil være muligt at tilkøbe strømpakker og leje køleskabe, diverse inventar, vaskeløsninger mv. på et senere tidspunkt. I kan også medbringe eget inventar.

Anmod om stand på madmarked

Book en aktivitetsstand 

Er I en virksomhed, organisation, forening eller andet lignende, er I velkomne på Madens Folkemøde på den ene eller anden måde. 

Det kan f.eks. være som gæst og debattør. I kan også søge om en Aktivitetsstand, hvorfra I kan sprede jeres glade budskab. Det er et krav, at budskabet er madrelevant og byder på involverende madaktiviteter, der egner sig til alle folkemødets målgrupper. Det koster fra 7.500 kr. eks moms for 3x3 meter telt.

Henvend dig til folkemødedirektør Stine Lolk for yderligere information. 

Velgørende foreninger, NGO’er med få midler og nonprofit initiativer inden for madens verden kan søge om en Aktivitetsstand uden beregning. Folkemødet donerer i 2023 op til 3 stande til sådanne formål, og det er sekretariatet der beslutter, hvem de tildeles. Hvis du opfylder ovenstående kriterier, kan du ansøge om en aktivitetsstand ved at skrive en mail til folkemødedirektør, Stine Lolk på stine@thefoodproject.dk 

Deltag som uddannelsesinstitution   

For Madens Folkemøde er det en prioritet at inddrage studerende og elever fra de fødevarerelaterede uddannelser i Danmark, så fremtidens madprofessionelle kan netværke og vise deres fag og færdigheder frem for branche, forbrugere og kommende elever.

Derfor inviterer vi alle uddannelsesinstitutioner til at deltage på Madens Folkemøde med aktiviteter, hvor de inddrager deres studerende og elever. Om jeres aktiviteter er målrettet børn og skoleklasser, branchen eller de almindelige forbrugere er op til jer. 

I fællesskab med jer skaber vi en ramme og afsætter et areal, der passer til jeres aktiviteter. For de fleste uddannelsesinstitutioner vil det være et telt på cirka 3x6 meter, men det kan også være at I bare har brug for en facilitet et par timer. Det er gratis at lave en aktivitet som uddannelsesinstitution, men I skal selv afholde udgiften til eventuelt telt og inventar.  Det er ikke muligt at medbringe eget telt.

Tilmeld uddannelsesinstitution

Aktiviteter for skoleelever og børn

Den næste generation er helt essentiel for at udvikle Maddanmark henover de næste mange år. Vi lægger derfor vægt på at tilbyde gode og lærerige aktiviteter for børn og vores +500 besøgende skoleelever. 

Har du den gode idé og har du lyst til at bidrage specifikt til dette spor, så skriv til folkemødet på hej@madensfolkemode.dk