Der har været deadline på en række aktiviteter, og vi glæder os over den store interesse for at deltage på Madens Folkemøde 2023. Over 100 indkomne debatforslag, et sprængfyldt debattørkatalog, over 50 dygtige producenter til madmarkedet og masser af gode indslag om madhåndværk. Tak for det! 

Du kan stadig nå at sætte dit eller din organisation præg på årets program, for eksempel med børneaktiviteter, en aktivitetsstand eller som uddannelsesinstitution.

Læs om mulighederne nedenfor.

Aktiviteter for skoleelever og børn

Den næste generation er helt essentiel for at udvikle Maddanmark henover de næste mange år. Vi lægger derfor vægt på at tilbyde gode og lærerige aktiviteter for børn og vores +500 besøgende skoleelever. 

I kan lave aktiviteter for børn og unge på to måder: I kan blive en del af skoleprogrammet fredag kl. 10-14, hvor 500 lokale skoleelever deltager i Madens Folkemøde og får et skræddersyet program med forskellige aktiviteter.

I kan også være med under hele Madens Folkemøde med en aktivitet målrettet børn og unge. Om fredagen kl. 10-14 er jeres aktivitet åben for skoleklasser. Derefter er aktiviteten åben for børn i folkemødets øvrige åbningstid.

Det er gratis at lave en aktivitet for børn og skoleklasser, men I skal selv afholde udgiften til eventuelt telt og inventar. Det er desværre ikke muligt at medbringe eget telt.

I må gerne inddrage omgivelserne ved Engestofte Gods som skov, bålplads og sø. Tag fat i os for at høre om de forskellige muligheder.

Tilmeld aktivitet

Book en aktivitetsstand 

Er I en virksomhed, organisation, forening eller andet lignende, er I velkomne på Madens Folkemøde på den ene eller anden måde. 

Det kan f.eks. være som gæst og debattør. I kan også søge om en Aktivitetsstand, hvorfra I kan sprede jeres glade budskab. Det er et krav, at budskabet er madrelevant og byder på involverende madaktiviteter, der egner sig til alle folkemødets målgrupper. Det koster fra 7.500 kr. eks moms for 3x3 meter telt.

Henvend dig til folkemødedirektør Stine Lolk for yderligere information. 

Velgørende foreninger, NGO’er med få midler og nonprofit initiativer inden for madens verden kan søge om en Aktivitetsstand uden beregning. Folkemødet donerer i 2023 op til 3 stande til sådanne formål, og det er sekretariatet der beslutter, hvem de tildeles. Hvis du opfylder ovenstående kriterier, kan du ansøge om en aktivitetsstand ved at skrive en mail til folkemødedirektør, Stine Lolk på stine@thefoodproject.dk 

Deltag som uddannelsesinstitution   

For Madens Folkemøde er det en prioritet at inddrage studerende og elever fra de fødevarerelaterede uddannelser i Danmark, så fremtidens madprofessionelle kan netværke og vise deres fag og færdigheder frem for branche, forbrugere og kommende elever.

Derfor inviterer vi alle uddannelsesinstitutioner til at deltage på Madens Folkemøde med aktiviteter, hvor de inddrager deres studerende og elever. Om jeres aktiviteter er målrettet børn og skoleklasser, branchen eller de almindelige forbrugere er op til jer. 

I fællesskab med jer skaber vi en ramme og afsætter et areal, der passer til jeres aktiviteter. For de fleste uddannelsesinstitutioner vil det være et telt på cirka 3x6 meter, men det kan også være at I bare har brug for en facilitet et par timer. Det er gratis at lave en aktivitet som uddannelsesinstitution, men I skal selv afholde udgiften til eventuelt telt og inventar.  Det er ikke muligt at medbringe eget telt.

Tilmeld uddannelsesinstitution

Obs! Tilmeldingsfristen på programpunkterne nedenfor er overskredet

Lav indhold til madværkstederne 

Deadline for tilmelding til indslag til madværkstederne var 23. februar. Hvis du har en god idé til programmet, så send en mail til folkemødedirektør, Stine Lolk, på stine@thefoodproject.dk

På folkemødets madværksteder og køkkenscener kan du lave masterclasses, smagninger, workshops og meget andet, der involverer gode danske råvarer og produkter.

I år tematiserer vi de fire madhåndværkscener, så gæsterne kan få oplevelser i:

  • Det Søde Køkken
  • Det Vilde Køkken
  • Det Grønne Køkken
  • Det Danske Køkken

Vær med i debatterne

Deadline for tilmelding til debattørkatalogetvar 23. februar. Hvis du ikke nåede at skrive dig op, kan du sende en mail til folkemødedirektør, Stine Lolk, på stine@thefoodproject.dk

Har du ikke lyst til at stå for et helt sceneindslag selv, men har lyst til at være en del af andres debatter? Så kan du skrive dig op i vores debattørkatalog, som bliver delt med arrangører og aktører. Så bliver du måske inviteret med.

Skriv dig op i debattørkataloget

Arranger en debat 

Fristen for at tilmelde debatter, talks, vidensoplæg, samtaler og andre madrelevante samtaleformater var den 3. februar.  

Har du en god idé til et indslag, du ikke nåede at sende ind? Så skriv til projektleder Hassel Louise Lund Löfstedt på hassel@thefoodproject.dk

Hvis du har tilmeldt et indslag, får du snarest mulig besked om det er med i årets program. 

Lej en stand på madmarkedet

Fristen for at leje en stand på madmarkedet var 3. februar. 

Nåede du ikke at tilmelde en stand, kan du kontakte projektleder Hassel Louise Lund Löfstedt på hassel@thefoodproject.dk