Der er lukket for tilmeldinger til årets sceneprogram. Deadline var 7. februar. 

Hvis du har en idé til en debat eller et indslag om madhåndværk, så tag fat i folkemødechef, Sigrid Gjessing, på sigrid@thefoodproject.dk

Du kan stadig tilmelde aktiviteter på en række andre spor: 

Deadline for tilmelding er 21. marts. 

Få en branchestand på Madens Folkemøde

Branchestanden kan bruges som udstillingsvindue for din organisation. Omdrejningspunktet skal være mad og fødevarer. 

Prisen for at leje en stand er 7.500 kr. eks. moms. Læs mere om vilkårene her. 

Kontakt folkemødechef Sigrid Gjessing på sigrid@thefoodproject.dk 

Vær en del af fødevaremarkedet

Er du fødevareproducent, kan du leje en stand på fødevaremarkedet. Det koster 1000 kr. ex moms. Du kan læse mere om vilkårene her.

Kontakt projektleder Mette Rask-Nielsen på mern@thefoodproject.dk 

Danske Dråber

Danske Dråber præsenterer de bedste drikkevareproducenter i Danmark. Her kan I sælge varer og udskænke til folkemødets gæster.Læs om vilkårene her. 

For tilmelding kontakt projektleder Mette Rask-Nielsen på mern@thefoodproject.dk 

Den Økologiske Samtale

Den Økologiske Samtale er et nyt område på årets folkemøde. Her kan I være værter for en samtale om økologi og bæredygtighed. Læs mere om området og vilkår for deltagelse her. 

Kontakt projektleder Trine Krebs på trine@thefoodproject.dk

Afhold en aktivitet målrettet skoleelever og børn

Vi har dedikeret et spor til børn og unge. Aktiviteterne skal inspirere den opvoksende generation og skabe interesse for råvarer og madlavning. Det er gratis at lave aktiviteter til børn og unge. Læs mere om vilkårene her. 

Kontakt folkemødechef Sigrid Gjessing på sigrid@thefoodproject.dk 

Deltag som fødevarerelateret uddannelsesinstitution

Inddrag jeres studerende og elever, så de kan vise deres fag og færdigheder frem for branche, forbrugere og måske kommende elever. 

Det er gratis at lave en aktivitet som uddannelsesinstitution, men I skal selv afholde udgiften til eventuelt telt og inventar. Læs om vilkårene her.

Kontakt folkemødechef Sigrid Gjessing på sigrid@thefoodproject.dk  

 

Folkemødets vigtigste principper 

Demokratisk: Alle, der har noget begavet på hjerte skal kunne komme til orde. Økonomien må ikke være afgørende, når folkemødets scener og standpladser skal fordeles. Vi ønsker at alle virksomheder, organisationer og interesser skal kunne mødes på lige fod.

Ambitiøst: Vi skal hele tallerkenen rundt og tale om både store og små emner – altid med en klar ambition om at blive klogere sammen og sætte ting i bevægelse. Vi sætter dem med viden og indflydelse i centrum, men lader også andre komme til orde.

Løsningsorienteret: Vi skal tale om, hvor vi gerne vil hen, og hvordan vi kommer i bevægelse. Som mennesker og som samfund.