Vi er klar med første del af årets program

Vi er klar med første del af årets program

I dag kan vi offentliggør de første 40 indslag i årets sceneprogram. Samtidig præsenterer vi Sundhedsscenen, en ny scene i samarbejde med Lidl Danmark.

Med dagens lancering tager vi hul på 2024-udgaven af Madens Folkemøde, som blandt andet byder på en ny scene og et ambitiøst program, hvor toneangivende stemmer sætter ord på tidens vigtigste emner om vores mad.

”Der sker store ting på Madens Folkemøde i 2024, og jeg glæder mig til at byde mere end 10.000 gæster velkommen. På Madens Folkemøde samler vi alle dem, der arbejder med og mener noget om vores mad for at tage nogle af de vigtige samtaler, som finder sted i samfundet i øjeblikket. Om madens rolle i forhold til klima, biodiversitet, folkesundhed, dyrkningsmetoder, globalisering samtidig med, at der er plads til sjove madoplevelser, dedikerede producenter og madskoler, hvor man kan lære nye teknikker af de bedste madhåndværkere,” siger Stine Lolk, direktør for Madens Folkemøde.

Når hele programmet er offentliggjort i løbet af de kommende uger, er der mere end 125 oplevelser med alt fra debatter og samtaler til madskoler, et stort marked med producenter og middage.

Ny scene sætter folkesundheden i fokus

Mange danskere er optaget af sundhed. Derfor lancerer Madens Folkemøde en ny scene, Sundhedsscenen, der sætter fokus på forholdet mellem vores mad og sundhed.

”På Madens Folkemøde tager vi fat i de emner, der optager os alle sammen. Derfor er vi glade for at præsentere Sundhedsscenen i samarbejde med Lidl Danmark, hvor gæsterne kan høre om den nyeste forskning om mad og sundhed, få nye perspektiver på hvad sundhed egentlig er og måske blive inspireret til at tage skeen i den anden hånd. Der er plads til de vigtige samtaler og de skæve indslag, hvor der er noget til både hovedet og ganen,” afslutter Stine Lolk.

Foruden den nye Sundhedsscenen har Madens Folkemøde otte scener med aktiviteter og en folkemødeplads fyldt med producenter, organisationer og madhåndværkere.

Flere offentliggørelser på vej

De kommende uger vil der løbende blive offentliggjort flere indslag, middage og oplevelser på Madens Folkemøde.

Madens Folkemøde foregår 31. maj – 1. juni 2024 på Engestofte Gods på Lolland. Folkemødet er støttet af en række partnere, herunder Lolland Kommune, Guldborgsund Kommune, Business Lolland-Falster og Region Sjælland.

Køb billet til Madens Folkemøde her.