Byd ind med debatter 1. december

Byd ind med debatter 1. december

1. december åbner vi for bud på, hvad der skal debatteres på Madens Folkemøde 2021.

Madens Folkemøde er Danmarks samlingssted for samtalen om vores madkultur og fødevaresystemer. 

Indholdet til programmet leveres af aktører fra alle dele af fødekæden - fra den økologiske landmand til det konventionelle storlandbrug, fra iværksætteren til politikeren og madhåndværkeren til forbrugeren. 

Den 1. december åbner vi for indmelding af debatter. 

Igen i år forventer vi en massiv interesse for at arrangere debatter og indhold på Madens Folkemøde. Det betyder, at vi laver en ansøgningsproces, hvor I som aktører kan byde ind med debatter og andre aktiviteter til programmet.

Sådan kan du være på Madens Folkemøde  

Der er flere måder at deltage som aktør på Madens Folkemøde.

 • Arranger en debat 
  På debatscenerne skaber vi rammerne for det, der er kernen i Madens Folkemøde: Vidensdeling, erfaringsudveksling og inspiration på tværs af brancher og værdikæder. Her samler vi beslutningstagere, landmænd, forskere og folket til samtaler om vores mad og fødevarer. Debatterne må ikke have kommerciel karakter. 

 • Lav aktiviteter med madhåndværk som omdrejningspunktet 
  Mad skal opleves med alle sanser. Derfor har vi dedikeret en scene til spændende formidlingsformater, der sætter spot på madhåndværk. Her handler det om at formidle viden, kvalitet og råvarer. Det kan være alt fra samtaler og skuekøkken til en workshop, en smagning eller en tur til den omkringliggende skov eller sø.

 • Lav aktiviteter for børn- og unge
  Gode madvaner starter tidligt. Derfor har vi et spor med aktiviteter målrettet børn og unge, så de får viden i hovederne og råvarer i hænderne. Nøgleordene er maddannelse, køkkenfærdigheder og viden om den mad og de råvarer, vi spiser. Fredag formiddag inviterer vi skoleklasser fra hele oplandet til Madens Folkemøde, hvor vi skræddersyr et program med både debatter og aktiviteter.

 • En bod på madmarkedet
  På madmarkedet præsenterer vi nogle af landets bedste fødevareproducenter – fra muld til kyst og fra marker til den vilde natur.
  Vi prioriterer lokale råvarer, bæredygtighed og kvalitet.

 • Lej en stand 
  Hvis du er en forening, organisation eller virksomhed, kan du ansøge om at få en stand. Du tilrettelægger selv indholdet, og du kan bruge standen til at profilere din organisation, som et socialt mødested eller som platform for dialog med din målgruppe.

 • Mad- og drikkeboder 
  Maden er en stor del af oplevelsen som gæst på Madens Folkemøde. Derfor vægter vi lokale råvarer, kvalitet og mad lavet fra bunden, når vi udvælger mad- og drikkeboder.