Økologisk verdenskøkken, friskbagt bagværk og verdensberømte burgere i årets Spis & Drik-program

Økologisk verdenskøkken, friskbagt bagværk og verdensberømte burgere i årets Spis & Drik-program

Der er smæk på smag og sanselighed, når dygtige kokke og lokale råvarer indtager Madens Folkemøde 2023. Her er, hvad du kan se frem til at spise på årets folkemøde.

Verdenskøkken hos Lola på Landet
Smagsindtrykkene bliver intense, når københavnske Restaurant Lola helt eksklusivt rykker sit økologiske verdenskøkken til Lolland. Her kan du smage mad fra hele verden tilberedt med danske råvarer. Teamet bag Lola, Kamilla, Rune og Mette, har spist og boet rundt omkring i verden - fra Latinamerika til Indien og Sydøstasien. Menuen står blandet andet på butter chicken, lollandsk grønt & bælgfrugt med gomasio, dandan nudler og chutney samt østers.

Lokale bælgfrugter hos Lille Meyer

Meyers foodtruck 'Lille Meyer' har været med før og er altid et hit. I år sælger de grønne retter med bælgfrugter fra Lolland i hovedsædet. Du kan for eksempel glæde dig til en lækker falafelbowl med falafler af lokale ærter, grøn hummus, kimchi, friteret tempeh, korn og masser af grønt.

Lille Meyer har også et udvalg af Meyers populære bagværk med som saftige madbrød, kanelsnurrer og andet sødt til ganen. Så der er meget at glæde sig til at sætte tænderne i, mens du nyder udsigten over Maribosøerne.

Verdensberømte burgere hos Gasoline Grill

Cheeseburgeren fra Gasoline Grill er flere gange kåret som en af verdens bedste burgere. Og nu kommer den verdensberømte burger til Madens Folkemøde 2023 for første gang.

På menuen finder du også MATR-burgeren, en vegetarisk bruger udviklet af Gasoline Grill og MATR Foods. Bøffen er plantebaseret, smager skønt og har et klimaaftryk, der er mindre end 10 % af oksekød.

Italiensk håndværk og danske råvarer hos Kødbyens Is

Mikael Danvad Kristensen og Karsten Christoffersen, der står bag Kødbyens Is, producerer håndlavede, økologiske ispinde. Is-håndværket har de lært af en italiensk ismester, ingredienserne er danske.

Til Madens Folkemøde har de udviklet en særlig folkemøde-is med råvarer fra Lolland. Og før du sætter tænderne i din ispind, kan du få den dyppet i lige præcis den chokolade, du foretrækker.

Coffee Collective serverer bæredygtighed fra bønne til kop

Coffee Collective er kendt for høj kvalitet, fokus på bæredygtighed og direkte handel med sine kaffeproducenter. For andet år i træk kommer de på Madens Folkemøde, så du kan få en kaffeoplevelse i verdens klasse.

Du finder alle madoplevelserne på gårdspladsen på Madens Folkemøde både fredag og lørdag.

Du finder alle madoplevelserne på gårdspladsen på Madens Folkemøde både fredag og lørdag.