Folkemøde-restauranten: Verdens kulinariske hjørner møder hinanden på Lolland

Folkemøde-restauranten: Verdens kulinariske hjørner møder hinanden på Lolland

Kevin Kroløkke fra Bæst og Farm of Ideas har samlet et hold af kokketalenter fra hele verden, der skal lave restaurant i hjertet af folkemødet.

Kevin Kroløkke, souschef på Bæst og Mirabelle, og fem internationale kokke går i køkkenet, når vi åbner Folkemøde-restauranten på Engestofte Gods den 3.- 4. juni.

Som et nyt gastronomisk initiativ åbner Madens Folkemøde i år egen restaurant på den smukke gårdsplads ved Engestofte Gods. Her vil en håndfuld af landets unge og dygtige kokke give folkemødeoplevelsen endnu en velsmagende dimension, når de kreerer frokostretter fra deres hjemlande tilsat gode, lokale råvarer. Priserne for retterne er 75 - 135 kr. 

Folkemøde-restauranten har åbent både fredag og lørdag kl. 11.30-15.30. 

Bag restaurantens fristende frokostretter står: Yuna Kim fra Korea, Pietro Piredda fra Italien, Finn Chua fra Singapore, Hayden Conner Fellner fra Canada og Jan Kopazc fra Polen.

På Madens Folkemøde kommer alle fem kokketalenter med deres bud på en menu bestående af lokale danske råvarer og traditioner fra deres hjemlande. Læs mere om årets menuer her.