Til juni 2024 afholder vi femte udgave af Madens Folkemøde. 

Tilmelding til programmet åbner i efteråret 2023

Hvis du har spørgsmål eller vil skrives på interesselisten, så send en mail til folkemødedirektør, Stine Lolk, på stine@thefoodproject.dk

Der er flere muligheder for at deltage i Madens Folkemøde. Læs mere herunder. 

Arranger en debat 

Madens Folkemøde handler om alle de store spørgsmål, der ligger på tallerkenen foran os. 

På folkemødets scener giver vi plads til dem, der vil inspirere, dele viden og diskutere nogle af de vigtige problemstillinger, vores samfund står overfor nu og i fremtiden. 

I 2022 bestod programmet af knap 100 debatter og samtaler. Det er gratis at arrangere en debat på Madens Folkemøde. 

Lav indhold til madværkstederne 

På folkemødets madværksteder og køkkenscener kan I lave masterclasses, smagninger, workshops og meget andet, der involverer gode danske råvarer og produkter.

Indslagene på madværksteder skal inspirere publikum, give nye madoplevelser og konkrete tips til hverdagskøkkenet. 

Det er gratis at lave aktiviteter, og du står selv for udgifter til råvarer mm.

Lej en stand på madmarkedet

Gæster på Madens Folkemøde skal opleve det bedste vores madland har at byde på. Derfor skal de møde dygtige madhåndværkere fra hele landet, der kan fremvise nogle af de bedste danske produkter. Fra den fede lollandske muld til de nordvestjyske kyster.

Som producent kan I leje en stand på madmarkedet, hvor vi samler mere end 50 producenter fra hele landet.

Book en aktivitetsstand 

Er I en virksomhed, organisation, forening eller andet lignende, er I velkomne på Madens Folkemøde! 

I kan søge om en  aktivitetsstand, hvorfra I kan sprede jeres budskab og jeres fantastiske produkter. Det er et krav, at budskabet er madrelevant og byder på involverende madaktiviteter, der egner sig til alle folkemødets målgrupper. 

Velgørende foreninger, NGO’er med få midler og nonprofit initiativer inden for madens verden kan søge om en aktivitetsstand uden beregning. 

Aktiviteter for skoleelever og børn

Den næste generation er helt essentiel for at udvikle Maddanmark henover de næste mange år. Vi lægger derfor vægt på at tilbyde gode og lærerige aktiviteter for børn og vores +500 besøgende skoleelever. 

Det er gratis at lave en aktivitet for børn og skoleklasser, men I skal selv afholde udgiften til eventuelt telt og inventar. Det er desværre ikke muligt at medbringe eget telt.

I må gerne inddrage omgivelserne ved Engestofte Gods som skov, bålplads og sø. Tag fat i os for at høre om de forskellige muligheder.

Deltag som uddannelsesinstitution   

For Madens Folkemøde er det en prioritet at inddrage studerende og elever fra de fødevarerelaterede uddannelser i Danmark, så fremtidens madprofessionelle kan netværke og vise deres fag og færdigheder frem for branche, forbrugere og kommende elever.

I fællesskab med jer skaber vi en ramme og afsætter et areal, der passer til jeres aktiviteter. For de fleste uddannelsesinstitutioner vil det være et telt på cirka 3x6 meter, men det kan også være at I bare har brug for en facilitet et par timer. Det er gratis at lave en aktivitet som uddannelsesinstitution, men I skal selv afholde udgiften til eventuelt telt og inventar