• Projekt TANGO

Havets Grøntsag: Tang i hospitalskøkkenet

  • Fredag 12.00
  • Markedsscenen
  • Madhåndværk
  • Fremtidens Fødevarer
  • Grøn mad

Kan tang hjælpe os i den grønne omstilling?

Bispebjergs hospitalskøkken har i det seneste år eksperimenteret med blæretang, gracilaria og havsalat sideløbende med, at køkkenet udvikler fremtidens grønne hospitalsmad.

Hvilken rolle kan tang spille i det grønne køkken og hvad siger patienterne til det?

Få køkkentricks, redskaber og smagsprøver som kan inspirere dit køkken til at bruge havets grønne umamibooster i dit eget køkken.

Projekt TANGO; støttet af Fonden for Plantebaserede Fødevarer repræsenteret ved Bispebjerg Hospitalskøkken, Dansk Tang og Norion.

Tider og område

Dato
Tidspunkt Område
16. MAJ
Kl. 12.00 Markedsscenen

Arrangøren

Projekt TANGO

Website