- Madens Folkemøde
Folkemødemiddagen - franske teknikker, danske råvarer
- Fredag 18.30
- Markedshallen
- Spiseoplevelser
- Gastronomi
Årets Folkemødemiddag afholdes i Markedshallen på havnen i Nykøbing, og vi begynder aftenen med aperitif på kajen, hvor Skonnerten Johanne har lagt til i anledning af Madens Folkemøde.
På den særlige aften hylder vi de franske gastronomiske teknikker i anledning af Bocuse d'Or-konkurrencen, som har kørt hele dagen på Madens Folkemøde. Og på scenen vil man bl.a. kunne opleve Bocuse d’Or sølvvinder Sebastian Holberg fortælle om sin oplevelse med at deltage og vinde sølv i det uofficielle verdensmesterskab for kokke i januar 2025.
Men selvom teknikkerne er franske, er råvarerne naturligvis danske. Dem sørger vores gode venner i Morgendagens Madtalenter og Copenhagen Cooking for at lave en rigtig dejlig middag ud af.
Stor tak til BC Catering, Inco og AB Catering for at sponsorere helt frisk dansk fisk fra Thorup Strand.
Også tak til Krenkerup, Arla Unika og Økologihaven for at bidrage til at gøre aftenen særlig lækker. Tak til Textilia for at vi kan dække smukke borde.
Det koster 495 kr. at deltage.