• Kokkenes Køkken
  • Rasmus Bredahl
  • Aurion

Kantiner som løftestang for danske bælgfrugter - hvorfor og hvordan

  • Torsdag 17.00
  • Køkkenscenen
  • Madhåndværk
  • Bælgfrugter

Hvorfor er det vigtig at bruge lokale bælgfrugter?
Hvordan får man samarbejdet med producent og bruger til at fungere?
Hvorfor er det vigtigt at være i tættere dialog med producenterne?
Hvad er vigtigt i planlægningen?
Bælgfrugter og de grønne proteiner, hvordan gør vi i de store køkkener?
Hvordan laver vi planterig, smagfuld mad i det store køkken?
Gastronomisk opdragelse af gæster i storkøkkener?
Kokkenes Køkken laver smagsprøver med bælgfrugter til publikum under talken for at inddrage publikum og skabe engagement.

Tider og område

Dato
Tidspunkt Område
15. MAJ
Kl. 17.00 Køkkenscenen

Arrangøren

Kokkenes Køkken

Website

Rasmus Bredahl

Aurion