• Gejst
  • Hotel- og Restaurantskolen

Upcycling – Fremtidens grønne genbrugte køkken

  • Fredag 11.15 – 11.40
  • Køkkenscenen
  • Madhåndværk
  • Gastronomi
  • Grøn mad
  • Innovation

Kan en teknisk skole basere sin undervisning og køkkenlæring med rester fra skraldespanden?

Kom med en tur til Hotel- og Restaurantskolen i København, hvor skolens Grønne Lab har omdannet grøntsagsrester fra skraldespandene på skolen til en ny grøn gastronomi, hvor læring og velsmag går hånd i hånd.

Gennem en testperiode på 8 måneder har skolens grønne innovationslab bl.a. lavet misoer på pressede citroner, lactofermenterede krydderiblandinger på overskud af urte- og kålstilke, XO-sauce af gulerod- og kartoffelskræller og omdannet udtjent kaffegrums til at erstatte chokolade i brownies.

Der vil udover fortællingen om upcycling være rig mulighed for at røre, dufte og smage på laboratoriets påfund.

Det Grønne Laboratorium på Hotel -og Restaurantskolen er en del af projektet Gejst støttet af Tuborgfondet.

Upcycling – Fremtidens grønne genbrugte køkken er en del af Gejst på Madens Folkemøde

Tider og område

Dato
Tidspunkt Område
16. MAJ
Kl. 11.15 – 11.40 Køkkenscenen

Arrangøren

Gejst

Website

Hotel- og Restaurantskolen

Website