• Gejst
  • Hotel- og Restaurantskolen

Mød Gejst på Madens Folkemøde

  • Fredag 10.00 – 12.45
  • Køkkenscenen
  • Debat & samtale
  • Madhåndværk

Gejst er Hotel- og Restaurantskolens udviklingsprojekt, som hver dag arbejder for at udvikle nye metoder, værksteder og inspiration til skolens undervisning og elever med udgangspunkt i håndværkspædagogik, grøn gastronomi og fællesskaber. I dag får du mulighed for at blive klogere på vores værksteder. Vi ses på Køkkenscenen.

Kl. 10:00 Fortælling om Gejst

Kl. 10:15 Smag og sensorik som løftestang i den grønne omstilling

Kl. 10:45 Kakaopriser på himmelflugt! - En snak om kakaopriser og bæredygtighed

Kl. 11:15 Upcycling – Fremtidens grønne, genbrugte køkken

Kl. 11:45 'Bi' klogere

Kl. 12:10: Oplev spontan ølbrygning og efterlad dit mikrobielle aftryk!

Kl. 12.35: Afrunding

Tider og område

Dato
Tidspunkt Område
16. MAJ
Kl. 10.00 – 12.45 Køkkenscenen

Arrangøren

Gejst

Website

Hotel- og Restaurantskolen

Website