- Gejst
- Hotel- og Restaurantskolen
Mød Gejst på Madens Folkemøde
- Fredag 10.00 – 12.45
- Køkkenscenen
- Debat & samtale
- Madhåndværk
Gejst er Hotel- og Restaurantskolens udviklingsprojekt, som hver dag arbejder for at udvikle nye metoder, værksteder og inspiration til skolens undervisning og elever med udgangspunkt i håndværkspædagogik, grøn gastronomi og fællesskaber. I dag får du mulighed for at blive klogere på vores værksteder. Vi ses på Køkkenscenen.
Kl. 10:00 Fortælling om Gejst
Kl. 10:15 Smag og sensorik som løftestang i den grønne omstilling
Kl. 10:45 Kakaopriser på himmelflugt! - En snak om kakaopriser og bæredygtighed
Kl. 11:15 Upcycling – Fremtidens grønne, genbrugte køkken
Kl. 11:45 'Bi' klogere
Kl. 12:10: Oplev spontan ølbrygning og efterlad dit mikrobielle aftryk!
Kl. 12.35: Afrunding