• Det Grønne Køkken
  • Food Organisation of Denmark

MØD en ny og nem grøntsag – Velkommen til Bimi og kålglæder

  • Fredag 17.00
  • Sundhedsscenen
  • Madhåndværk
  • Gastronomi
  • Grøn mad

BIMI er en aspargesbroccoli. Den er hurtig at tilberede og så kan den passe ind i rigtig mange retter og tilberedninger.

Josefine Ethelberg laver retter med BIMI og deler kål-koge-erfaringer fra sit kokkeliv.

Dorrit Andersen, er hortonom og har brugt et rigt faglig i at dykke ned i kåldyrkningens finesser. Hun kan berette om, hvorfor enhver kålplante fortjener omhu og respekt.

Trine Krebs binder hele historien sammen og sørger for at alle, der lytter med, kan stille spørgsmål, få lidt grønt til ganen og få inspiration med hjem til de daglige måltider.

TAK til Produktionsafgiftsfonden for frugt- og gartneriprodukter, som står bag dette indslag

Tider og område

Dato
Tidspunkt Område
16. MAJ
Kl. 17.00 Sundhedsscenen

Arrangøren

Det Grønne Køkken

Food Organisation of Denmark

Website