• Det Grønne Køkken
  • Food Organisation of Denmark
  • De Danske Gartnere

En ordentlig håndfuld smag! - Urteinspiration til hverdagens grønne køkken

  • Lørdag 11.00
  • Køkkenscenen
  • Madhåndværk
  • Danske produkter
  • Grøn mad

Her får du urteinspiration til hverdagens grønne køkken med kok Umut Sakarya og gartner Henning Jørgensen.

Umut Sakarya deler ud af kokkefaglig viden om smag og aroma – og viser, hvordan krydderurter kan bruges til at give dybde, friskhed og karakter til grønne retter. Med rødder i det tyrkiske køkken er han vant til, at friske urter ikke bare er pynt, men spiller en hovedrolle – ofte i store håndfulde – og det gør en verden til forskel for både smag og lysten til at spise grønt.

Gartner Henning Jørgensen supplerer med sin rige viden om, hvordan man dyrker krydderurter med kraft og karakter. Han har i årtier arbejdet med urter i alle afskygninger hos Økologihaven i Odense, Danmarks største økologiske urtegartneri.

Sammen med Trine Krebs, der binder samtalen sammen og sørger for, at alle kan følge med og stille spørgsmål, inviterer de til en smagfuld samtale fyldt med inspiration til både køkken og krydderurtebed - og der bliver naturligvis smagsprøver

TAK til Produktionsafgiftsfonden for frugt- og gartneriprodukter.

Tider og område

Dato
Tidspunkt Område
17. MAJ
Kl. 11.00 Køkkenscenen

Arrangøren

Det Grønne Køkken

Food Organisation of Denmark

Website

De Danske Gartnere