• De Samvirkende Købmænd

Færdigvarer på menuen - hvordan sikrer vi kvaliteten?

  • Fredag 15.00
  • Køkkenscenen
  • Debat & samtale
  • Detail
  • Fremtidens Fødevarer
  • Sundhed

I en travl hverdag er convenience-produkter blevet en naturlig del af mange danske hjem, men hvad betyder det for kvaliteten af vores måltider?

Flere og flere færdigvarer sniger sig ind i madlavningen, og mens de sparer tid for mange familier, er der opstået et spørgsmål om, hvorvidt de lever op til vores forventninger. Er kvaliteten af disse produkter god nok, og er de et værdigt alternativ til hjemmelavet mad?

I denne debat stiller vi skarpt på, om convenience-produkter er kommet for at blive, og hvordan vi kan sikre, at de opfylder både forbrugernes ønsker og sundhedsmæssige krav.

Kom og vær med til at diskutere, hvordan vi kan opretholde kvaliteten, selv når madlavning bliver en hurtigere affære.

Tider og område

Dato
Tidspunkt Område
16. MAJ
Kl. 15.00 Køkkenscenen

Arrangøren

De Samvirkende Købmænd

Website