- 2030beyond
Fra Kenya til Jægerspris: Bæredygtig Cook-along
- Fredag 10.00 – 15.00
- Verdensmålenes Madscene
- Andre oplevelser
- Kultur
- Madhåndværk
Drop forbi hos 2030beyond mellem kl. 10.00 og 15.00 (pause kl. 12.30–13.30) og kom med til et spændende interaktivt cook-along event, faciliteret af Jonas Cronqvist fra nOmy Group.
Her vil elever fra Baunehøj Efterskole formidle den viden og de oplevelser, de har fået gennem deres deltagelse i OpEn-projektet "Fra Kenya til Jægerspris – global udvikling via grøn gastronomi", hvor de har haft online udveksling med kenyanske kokkeelever fra Kenya Utalii College.
Fokus er på de smags- og kulturfællesskaber, der forbinder Kenya og Danmark, og hvordan vi kan lære af hinandens traditioner og bæredygtige tilgange til mad. Eventet afholdes i samarbejde med FGU Hovedstaden og FGU Midt- og Østsjælland, som også bidrager til dagens kulinariske oplevelser. Vi stiller skarpt på de fælles råvarer, teknikker og værdier, der binder os sammen – og hvordan gastronomi kan skabe bro mellem mennesker på tværs af landegrænser.
Arrangeret af: 2030beyond, nOmy Group, Baunehøj Efterskole, FGU Midt- og Østsjælland, FGU Hovedstaden og OpEn - Udenrigsministeriets Oplysnings- og Engagementspulje.