• Rabarbergaarden
  • Fiskerikajen
  • Reduced

Vi redder havet en bisque ad gangen

  • Lørdag 11.00 – 14.00
  • Klosterkirken
  • Spiseoplevelser
  • Bæredygtighed
  • Gastronomi
  • Vild mad og natur

Lær, køb, giv!

Thomas Køster fra Rabarbergaarden har taget den store krabbegryde med og giver alle der kommer forbi en krabbe og en grydeske i hånden og et lynkursus i at lave strandkrabbe bisque af sommerens strandkrabbefangst, sådan helt fra bunden.

Frank Erichsen fra Kastaniegården kommer forbi kl. 12.00 og er køkkenskriver, mens han fortæller om sine egne, sørgelige, oplevelser under havoverfalden, hvad han har set og hvor vigtigt det er at vi gør noget NU. Kom og rør en krabbe, rør i gryden og bliv rørt af den vigtige fortælling.

William Lauf Olesen fra Reduced viser, hvordan man laver en lynhurtig strandkrabbebisque af deres produkter og sammen med Hjalte Pohlentz fra Fiskerikajen fortæller de om deres fælles indsats med at omsætte krabberne til et nemt og smagfuldt måltid, også for dem der ikke orker at koge krabber. Kom, lyt og lær.

Køb en kop lækker varm bisque med sprødt øko-grønt på toppen for bare 75.- og støt opformering af ålegræs, reetablering af stenrev i fjordene og genopretning af øko-systemerne i vores hav.

I finder os tæt på indgangen i det område, som hedder Marken.

Fiskerikajen, Rabarbergaarden, Reduced og Frank Erichsen stiller op kvit og frit fordi de alle frygter for havets fremtid, men også øjner håb hvis vi alle lærer hvad vi kan gøre! Madens Folkemøde stiller plads gratis til rådighed og derfor kan vi sende alt overskud ubeskåret direkte til havets helte.

Tider og område

Dato
Tidspunkt Område
1. JUNI
Kl. 11.00 – 14.00 Klosterkirken

Arrangøren

Rabarbergaarden

Website

Fiskerikajen

Website

Reduced

Website