• Madens Folkemøde

Gourmetprepperen – sådan lever du bedst i bunkeren!

  • Lørdag 13.00
  • Folkemødescenen
  • Debat & samtale
  • Gastronomi
  • Vild mad og natur

Prepping er et nyt begreb, som danskerne er ved at lære at kende. Kort fortalt handler det om at forberede sig på kriser, krige og andre nødsituationer ved at have bl.a. et forråd af mad og drikke i kælderen, hvor man skal kunne klare sig i 72 timer – også uden strøm.

De fleste anbefaler dåsemad. Men ingen taler om, hvordan man gør de tre døgn lækrest muligt. Så det gør vi nu på Madens Folkemøde!

Katastrofeforskeren, selvforsyneren og madanmelderen tager snakken og giver gode råd til, hvordan man ikke bare overlever, men også lever godt madmæssigt. De har bl.a. på forhånd smagt sig gennem et udvalg af bl.a. frysetørret mad og dåser. Og publikum får lov at smage med.

Glæd dig til en samtale med både gode råd, tips, tricks og et glimt i øjet.

Tider og område

Dato
Tidspunkt Område
1. JUNI
Kl. 13.00 Folkemødescenen

Arrangøren

Madens Folkemøde