Udsolgt
  • Hotel- og Restaurantskolen

Gejst Langbordsmiddag

  • Fredag 19.00
  • Fremtidens Fødevarer (Loen)
  • Spiseoplevelser
  • Gastronomi
  • Innovation

Fredag aften byder Madens Folkemøde på en række spændende spiseoplevelser. 

En af dem er Hotel- og Restaurantskolens innovative og spændende menu, hvor nogle af de unge kokketalenter har udviklet menuen sammen med et par af de garvede kokke fra Det Grønne Laboratorium.

Det Grønne Laboratorium på Hotel -og Restaurantskolen, er en del af projektet Gejst støttet af Tuborgfondet.

På menuen er der oksekød fra 'Spis min Gris', som leverer gårdslagtet kød fra ambitiøse økologiske og biodynamiske bønder. 

Middagen afholdes i Loen, hvor der i løbet af dagen har været præsenteret en række spændende sceneindslag om iværksætteri og innovation under overskriften 'Fremtiden Fødevarer'. Så det er passende, at dagen sluttes af med nogle af fremtidens dygtige madtalenter bag gryderne.

Prisen er 295 kr. inkl. gebyr for menuen. 

På selve aftenen vil de være muligt at købe et godt udvalg af vine fra Grapewise Vinbar.

Tider og område

Dato
Tidspunkt Område
31. MAJ
Kl. 19.00 Fremtidens Fødevarer (Loen)

Arrangøren

Hotel- og Restaurantskolen

Website