• Hotel- og Restaurantskolen
  • Det Grønne Laboratorium

Dansk korn i fremtidens grønne køkken

  • Fredag 15.00
  • Køkkenscenen
  • Madhåndværk
  • Danske produkter
  • Grøn mad

Kan danskdyrket rug fortsætte med at være fundamentet på danskernes tallerken i fremtidens grønne køkken?

Hotel- og restaurantskolen i Valby i København har netop oprettet et madhåndværksted Det Grønne Laboratorium, som undersøger, forsker og udvikler morgendagens grønne tallerken til gavn for fremtidige kokke, fødevarebranchen og forbrugere.

Hotel- og restaurationskolens Martin Marko Hansen og Martin Petersen fra skolens Det Grønne Laboratorium guider fra scenen deltagerne gennem det danske korns madhistoriske værdi og demonstrerer kornets fremtidige muligheder, når det kommer til velsmag og næring.

Der vil bl.a. være demonstration af, hvordan man fermenterer rug til umamiboostere som miso og shio koji, og smagsprøver på grønne, korn- og plantebaserede retter med dybde og velsmag fra dansk rug.

Det Grønne Laboratorium på Hotel -og Restaurantskolen, er en del af projektet Gejst støttet af Tuborgfondet.

Tider og område

Dato
Tidspunkt Område
31. MAJ
Kl. 15.00 Køkkenscenen

Arrangøren

Hotel- og Restaurantskolen

Website

Det Grønne Laboratorium

Website