• Food Organisation of Denmark
  • Horesta
  • Norion Consult

Så er der serveret! Stor undersøgelse på tværs af restaurationsbranchen sætter Mental Trivsel på Menuen

  • Fredag 13.30 – 15.30
  • Debat & samtale
  • Arbejdskraft
  • Gastronomi
  • Mental Trivsel

Kom og vær med, når parterne bag trivselsundersøgelsen "Mental Trivsel på Menuen" præsenterer både resultater og løsningsforslag til en konference under Madens Folkemøde.

Projektet, der er udarbejdet med midler og støtte fra Velliv Foreningen har dykket ned i hverdagen hos flere end 150 danske restauranter og spisesteder for at finde de gode metoder, der medvirker til bedre trivsel i en travl branche.

Undersøgelsens formål er at finde dem, der gør det godt, at udvikle konkrete værktøjer, der virker i praksis, og at udbrede undersøgelsens fund og erfaringer på tværs af landet, så endnu flere kan få gavn af de virkemidler, der forhåbentlig kan og skal medvirke til øget arbejdsglæde ude på restaurationsbranchens bonede gulve.

Arrangementet kræver invitation. Ved interesse, kontakt projektleder Agnete Malene Boye på .

Tider og område

Dato
Tidspunkt Område
31. MAJ
Kl. 13.30 – 15.30

Arrangøren

Food Organisation of Denmark

Website

Horesta

Website

Norion Consult

Website