- Catering Forum
Samarbejder mod madspild – national madspildsstrategi
- Fredag 16.00
- Den Cirkulære Scene
- Debat & samtale
- Bæredygtighed
- Grøn mad
- Madspild
Danmarks madspild er stigende og de seneste målinger viser, at hele Danmarks totale årlige madspild måler svimlende 873.014 tons, svarende til knap 4 % af Danmarks samlede CO2-udledning.
Kampen mod madspild har stået på i efterhånden mange år og for nyligt lancerede regeringen Danmarks første nationale madspildsstrategi. Hvad gør de forskellige toneangivende aktører i kampen mod madspild? Og kan vi nå FN’s Verdensmål om at halvere Danmarks madspild inden 2030? Hvordan spiller standarder ind i kampen mod madspild?
Hoteller og storkøkkener går forrest i kampen mod madspild - hvad er deres hemmelighed? Danmarks førende toppolitikere, virksomheder og toneangivende aktører indenfor området giver deres bud på, hvordan vi kommer madspild til livs i en dynamisk dialog, som optages i en live-podcast ”Til Bords”, så den efterfølgende kan inspirere kantiner og storkøkkener i hele landet.