- Catering Forum
Hvordan skaber vi en sund og bæredygtig tallerken, hvor mine gæster også bliver mætte?
- Fredag 11.00
- Den Cirkulære Scene
- Debat & samtale
- Bæredygtighed
- Grøn mad
- Sundhed
Bæredygtighed og sundhed går hånd i hånd. Måltidets sammensætning være sundt og skabe mæthed samtidigt med, at køkkenerne også skal tænke på madspild, CO2, ressourceforbrug, certificeringer, mere grønt, og det skal smage godt.
Hvordan får vi skabt en tydeligere sammenhæng mellem sundhed og bæredygtige måltider? – vi debatterer forskellige dilemmaer og ser det fra flere forskellige perspektiver; hvordan laver man måltidssammensætninger med god gæstefeedback? Hvad skal der til, for at skabe mæthed og kroppen kan optage de sunde fødevarer? Hvordan kan hele værdikæden bidrage til en sund bæredygtig tallerken?
Specialister debatterer og publikum involveres med spørgsmål og dilemmaer, så vi sammen kan blive klogere på emnet i live-podcasten Til Bords. Det hele tilsættes indsigter og gode råd, så gæsterne bliver både mætte og tilfredse af det sunde bæredygtige måltid.