Vil du være frivillig på Madens Folkemøde?

Vil du være frivillig på Madens Folkemøde?

Vil du være en del af et helt unikt fællesskab og have sjove og lærerige opgaver? Så meld din som frivillig på Madens Folkemøde.

Med 150 aktiviteter og mere end 8000 gæster er Madens Folkemøde en af landets største madbegivenheder. Og vores frivillige er en vigtig del af nøglen til at skabe gode rammer for både gæster og aktører. 

Vores frivillige er mest folk fra lokalområdet, men der kommer også studerende og frivillige fra andre steder i landet, der gerne vil have erfaring med events, netværk i branchen og muligheden for at bruge deres viden inden for fødevarer, bæredygtighed og eventafvikling i praksis.

Som frivillig kan du varetage mange forskellige typer opgaver. Det kan være alt fra gæstehåndtering og klargøring af scener til mere specifikke opgaver, hvor du bruger viden og kompetencer i praksis – for eksempel inden for fødevarehygiejne, eventafvikling, kokkefaget eller noget fjerde.

Uanset din funktion vil du altid være en del af et team og have en medfrivillig ved din side! Derudover får du selvfølgelig mad og drikke under hele din vagt.

Du behøver ikke have erfaring med festivalafvikling, du skal bare have lyst til at være en del af et stort team og løfte i flok.

Tilmelding

Lyder det som noget for dig? Så registrer dig som frivillig her. 

Du kan også melde dig ind i vores frivillig-gruppe på Facebook. Her får du får al den nødvendige information om at være frivillig, og du kan møde resten af holdet. Find gruppen her.