Tilmeld en klasse til skoleprogrammet

Tilmeld en klasse til skoleprogrammet

På Madens Folkemøde sætter vi mad og måltider på skoleskemaet. Der er nu åbent for tilmeldinger til skoleprogrammet fredag den 11. juni.

Gode madvaner starter tidligt. På Madens Folkemøde har vi derfor et spor med aktiviteter målrettet børn og unge, hvor de får viden i hovederne og råvarer i hænderne. 

Fredag den 11. juni fra kl. 10.00 – 14.00 dedikeret til elever fra skoler på Lolland og Falster. Sammen med nogle af landets bedste madfolk sætter vi mad og måltider på skoleskemaet. Gennem praktiske og involverende aktiviteter udvikler vi elevernes maddannelse og vækker deres nysgerrighed for mad og råvarer – uden løftede pegefingre.

Vi skræddersyr et program, der passer til eleverne. Aktiviteterne danner ramme for sjov og anderledes læring om madkultur og madpolitik, fødevarer og smagsoplevelser, økologi og bæredygtighed og meget mere.

Det er gratis at deltage i skoleprogrammet, men den enkelte skole står selv for udgifter til transport. 

Skoleprogrammet er målrettet 2.-10. klasse fra lokale folkeskoler, privatskoler, efterskoler, FGU'er, gymnasier og ungdomsskoler ifølge med lærer.

Sådan tilmelder du en klasse

Der er plads 25 skoleklasser. Pladserne fordeles efter først til mølle. 

Du tilmelder dig og din klasse ved at sende en mail til info@madensfolkemoede.dk Skriv "Skoletilmelding" i emnefeltet. 

I mailen skriver du:

  • Skole
  • Klassetrin
  • Antal elever
  • Kontaktperson

Fristen for tilmelding er den 15. marts - jo før des bedre og efter først-til-mølle-princippet, da der er et begrænset antal pladser.

Har du spørgsmål til skoleprogrammet?
Hvis du har spørgsmål til skoleprogrammet, er du velkommen til at sende en mail til projektleder Julie Hildebrandt-Hæsum Bender på julie@thefoodproject.dk