Nye datoer for 2021

Nye datoer for 2021

Madens Folkemøde vender tilbage i 2021, når vi indtager Engestofte Gods den 11. og 12. juni.

Den 11. og 12. juni 2021 afholdes Madens Folkemøde for anden gang i de smukke omgivelser på Engestofte Gods på Lolland. 

Foreningen bag Madens Folkemøde har besluttet at flytte arrangementet en måned frem. De vurderer, at muligheden for at lave aktiviteter udenfor i sommervarmen øger chancerne for, at vi kan mødes i et gennemtænkt og corona-tilpasset setup.

Corona-tilpassede rammer
Lige nu arbejdes der derfor på højtryk for at corona-tilpasse rammerne, så de vigtige debatter og aktiviteter kan afholdes. Holdet kigger blandt andet på tiltag som mere plads, faste siddepladser, zoneopdeling, flere udendørs aktiviteter og begrænsninger i antal publikum og arrangementer.

Og selvom det bliver et anderledes folkemøde, ser formand for Foreningen Madens Folkemøde, Mette Touborg, frem til at tage temperaturen på aktuelle emner i maddebatten.

”Vi er i tæt dialog med arrangører og samarbejdspartnere, og vi er utrolig glade opbakningen til Madens Folkemøde 2021 Der er brug for, at vi får genstartet samtalen om, hvor vi skal hen som mad-land. Uanset størrelsen og formatet på næste års folkemøde, så kommer vi til at sætte scene for den vigtige samtale om vores mad og fødevaresystemer – selvfølgelig i trygge, corona-tilpassede rammer”, siger Mette Touborg, formand for Foreningen Madens Folkemøde.

Der åbnes for tilmeldinger til programmet den 1. december. Programmet offentliggøres den 8. maj.