Madens Folkemøde søger frivillige ildsjæle

Madens Folkemøde søger frivillige ildsjæle

Du kan allerede nu skrive dig op som frivillig og være med til at afvikle et af Danmarks største madbegivenheder.

Sjove, lærerige opgaver

Intet folkemøde uden en masse seje frivillige kræfter. Med 150 indslag på programmet og mere end 8000 gæster fordelt på to dage, er det vigtigt, at tingene går op i en højere enhed. Vores frivillige er derfor helt afgørende for, at Madens Folkemøde bliver en god og tryg oplevelse for vores gæster og alle dem, der er en del af programmet.

Som frivillig på Madens Folkemøde kan man prøve kræfter med et væld af opgaver uanset om man vil have erfaring med at lave og arbejde med mad, afvikle madevents eller har hænderne godt skruet og vil hjælpe med praktiske opgaver.  

Udover en god indføring i rollen som frivillig, får man også muligheden for at møde en masse folk fra lokalmiljøet, erfaring med eventafvikling og naturligvis både mad og drikke under sin vagt.

Man behøver ikke have erfaring med festivalafvikling for at melde sig. Man skal blot have lyst til at være en del af et stort team og løfte i flok.


Bliv klædt godt på

Der afholdes et informationsmøde for frivillige inden folkemødet. Her får de frivillige en grundig indføring i de opgaver, de skal varetage, og de får mulighed for at møde dem, de skal arbejde sammen med.

Derfor er det en forudsætning for at være frivillig på Madens Folkemøde, at man kan deltage i et af info-møde på Lolland eller i København. Møderne afholdes i starten af september. 

Madens Folkemøde forventer at hverve cirka 200 frivillige til arrangementet.


Lyder det som noget for dig?

Du kan melde dig som frivillig ved at udfylde formularen her!