Madens Folkemøde offentliggør datoerne for 2021: ”Vi vender stærkt tilbage!

Madens Folkemøde offentliggør datoerne for 2021: ”Vi vender stærkt tilbage!

Madens Folkemøde 2020 er aflyst - men vender stærkt tilbage i 2021.

Den 15. og 16. maj skulle Engestofte Gods på Lolland havde dannet ramme om anden udgave af Madens Folkemøde, der samler Fødevaredanmark for at sætte spot på vores madkultur og fremtidens fødevarer. Men på grund af corona-pandemien blev vi nødt til at aflyse årets arrangement.

Nu er foreningen klar med datoerne for 2021. Madens Folkemøde bliver afholdt den 7. og 8. maj på Engestofte Gods.

Behov for at samle branchen
Mette Touborg, formand for foreningen Madens Folkemøde, ser fremad. Hun mener, at den nuværende situation har understreget behovet for, at branchen samles for at tage temperaturen på de aktuelle emner i maddebatten.

”De seneste uger har vi set, hvor vigtig fødevarebranchen er både for os allesammen og for samfundet. Samtidig har vi været vidne til en hel branche - fra den lille producent til detailkæderne og restauranterne - der lynhurtigt har omstillet sig og fundet på kreative løsninger midt i en svær situation. Derfor giver det mere end nogensinde før mening at samle alle led af fødekæden til en fælles samtale om branchens udfordringer, fremtiden og hvad vi kan lære af hele den her situation. Flere har allerede sagt, at de gerne vil være med næste år. Det er vi rigtig glade for. Madens Folkemøde vender stærkt tilbage i 2021 - og vi glæder os!” udtaler formand Mette Touborg.

Madens Folkemøde er arrangeret af Foreningen Madens Folkemøde. Arrangementet afholdes for anden gang den 7.-8. maj 2020.