I dag åbner Madens Folkemøde: Forventer 10.000 gæster hen over weekenden

I dag åbner Madens Folkemøde: Forventer 10.000 gæster hen over weekenden

Fredag og lørdag finder Madens Folkemøde sted på Lolland-Falster, hvor op mod 10.000 madglade gæster forventes at deltage. Det er femte udgave af Madens Folkemøde.

”Vi glæder os til at åbne dørene til Madens Folkemøde på Engestofte Gods. Med sol i sigte ser vi frem til to dage fyldt med lækre madoplevelser, inspirerende tanker og masser af madnørderi," siger Stine Lolk, direktør i Madens Folkemøde.

Madens Folkemøde er samlingsstedet for de vigtige samtaler om det, der ligger på vores tallerken. Regeringen, lands- og lokalpolitikere, erhvervsliv, interesseorganisationer, universiteter, uddannelsesinstitutioner og madinteresserede danskere deltager i folkemødet. 200 organisationer, foreninger og virksomheder bidrager aktivt med aktiviteter eller smagsoplevelser. 


”Årets program har den helt rigtige balance mellem det nørdede, det lækre og det kloge. Der er noget for børnefamilier, madnørder og alle andre, der bare vil nyde en hyggelig stund med gode madoplevelser. Man kan blandt andet høre Adam Price fortælle om sin passion for buejagt, møde Anne og Ulrik fra 'Alene i vildmarken', høre Claus Meyer og Gordon P. Henriksen diskutere vildt som råvare, deltage i en debat om fiskeopdræt og etiske dilemmaer, eller tage med på hyggelige sanketure. Med andre ord er der lagt op til to spænde

Femte udgave af Madens Folkemøde finder sted 31. maj – 1. juni 2024 på Engestofte Gods på Lolland.