Fredag aften: Formidable spiseoplevelser på Engestofte Gods

Fredag aften: Formidable spiseoplevelser på Engestofte Gods

Fredag aften byder Madens Folkemøde på formidable spiseoplevelser i hyggelige omgivelser på smukke Engestofte Gods. Her sørger gode madfolk for dejlige måltider med lokale råvarer og ægte folkemødestemning.

Du kan købe billet til arrangementerne nu - se mere her. 

Lola på Landet: Langbordsmiddag

Fredag aften byder den københavnske restaurant Lola på langbordsmiddag i samarbejde med Hotel- og Restaurantskolen. Menuen byder på ceviche med lokalt grønt, asparges med fermenteret chili, smør og pistacie samt braiseret gris med cremede Ingrid ærter. Til den søde tand serveres posset med rabarber.
Pris: 400 kr. eksl. gebyr.

Fællesspisning: Skal vi fiske efter de bæredygtige løsninger?

Tænketanken Frej inviterer til fællesspisning og fiskebingo. Der er lagt op til en sjov aften, hvor du skal lytte, smage og samtale - og naturligvis nyde en masse dejlig fisk.
Pris: 50 kr. inkl. gebyr.

Aftensol, kolde øl og sommerretter hos Lille Meyer

DJ'en spiller solen ned, mens vores venner i Lille Meyer serverer god stemning og dejlig mad. Bestil et fredagssæt med en fyldig ærte-salat med ramsløg, kimchi-slaw, bagte nye løg og labneh-dressing serveret med fladbrød fra stenovn og en drikkevare til. Du kan også nyde en forårsminestrone med letrøgede asparges, nye løg, masser af urter og friskbagt fladbrød.
Pris: 125 kr. inkl. gebyr - du kan købe billet på forhånd eller på pladsen.

Folkemødemiddagen 2023 – Lolland-Falster på tallerkenen og i glasset

Årets folkemødemiddag sætter fokus på en ganske særlig egn, nemlig Lolland-Falster, hvor Madens Folkemøde jo hører hjemme. Derfor har vi indbudt nogle af Sydhavsøernes bedste køkkener til at stå for maden: Falsters Kyst, Engestofte Gods og Hotel Saxkjøbing, der sammen har udviklet en menu baseret på lokale producenters frembringelser. Også i glasset kan man smage terroiret – vi har nemlig matchet maden med lækre, lokale drikkevarer.
Pris: 625 kr. inkl. gebyr for velkomstdrink, 4 retters menu og vinmenu.

Læs mere og køb billet her.