10.000 gæster besøgte Madens Folkemøde

10.000 gæster besøgte Madens Folkemøde

Det har været en weekend med madglæde, høj sol, spændende debatter og 10.000 glade gæster til Madens Folkemøde.

I dag sluttede tre dage med Madens Folkemøde. Gæster fra hele Danmark har brugt weekenden på at smage, lytte og debattere på Engestofte Gods på Lolland-Falster.

”Vi startede Madens Folkemøde med et varsel om skybrud, men sluttede på årets første sommerdag med sol fra en skyfri himmel. Weekenden har budt på lækre madoplevelser, en masse glade gæster og et tårnhøj niveau på scenerne. Vi takker for opbakningen fra gæster, alle i madbranchen og fra Lolland-Falster, der igen har bakket helhjertet op”, siger Stine Lolk, direktør i Foreningen Madens Folkemøde.

Femte gang cementerer Madens Folkemøde som sig det vigtigste samlingspunkt for alle, der arbejder med mad. Årets program talte mere end 100 sceneindslag på ni scener og havde deltagelse fra fødevareminister Jacob Jensen, lands- og lokalpolitikere, interesseorganisationer, erhvervslivet universiteter og uddannelsesinstitutioner.  

”Der er ingen tvivl om, at den grønne omstilling stadig optager mange af os og fylder i debatten om vores madkultur. I år så vi også, at især sundhed og den vilde mad interesserer rigtig mange danskere. Jeg er glad for, at vi lykkes med at skabe et folkemøde, hvor vi kan tale om de vigtige spørgsmål på vores tallerken samtidig med, at man kan smage på en mere spændende madkultur. Den femte udgave af Madens Folkemøde var både begavet, lækkert, alvorligt og optimistisk. Vi kunne ikke have ønsket os et bedre folkemøde”, udtaler Stine Lolk, direktør i Madens Folkemøde.

Madens Folkemøde vender tilbage i 2025.


Se et udvalg af højdepunkter fra 2024 her: