- Okse på dagsordenen
- Food Organisation of Denmark
Oksekød med god samvittighed?
- Lørdag 15.00
- Folkemødescenen
- Debat & samtale
- Bæredygtighed
- Landbrug
Oksekød er på alles læber. IK bare i samfundsdebatten, men også til vores daglige måltider: I følge Madkulturen sætter 31% af danskerne oksekød på middagsbordet hver dag. Kvæg kan rigtigt meget i vores landskab og landbrug og trækker helt i den gale retning, når vi ser på klimatallene. Så hvilket oksekød skal forbrugerne fremover efterspørge, og hvordan indgår kvæget i fremtidens landbrug? Det mødes en kok, en grossist, en producent og en naturrådgiver for at diskutere. Vi kommer til at tale pris, smag, landbrug, biodiversitet, bæredygtighed, måltider, indkøb, ansvar og madglæde. Thomas Rode vil under samtalen servere en sylte af oksekød fra Klintholm Gods.
TAK for støtten til Kvægafgiftsfonden.