• Food & Bio Cluster Denmark

Fra lineært til lækkert

  • Fredag 12.00
  • Den Cirkulære Scene
  • Debat & samtale
  • Bæredygtighed

Hvordan arbejder man med at minimere ressourceforbrug og affaldsmængder og samtidigt får implementeret løsninger, der giver nye udviklings- og forretningsmuligheder?

Vi deler erfaringer om samarbejde, udvikling og implementering af cirkulære løsninger i fødevarebranchen med baggrund i to konkrete cirkulære værdikædesamarbejder fra projektet Closing Loops.

Vi skal møde CONTEMPEHRARY, der kombinerer bælgfrugter med optimal udnyttelse af tang, som er en råvare med stort potentiale og især kendt for sin umamismag. De arbejder sammen med Dansk Tang som bl.a. vil sikre, at hele tanghøsten anvendes - uanset udseende og størrelse.

SIDESTREAM deler ud af deres erfaringer og viden som ”sidestrøms-brobygger”, hvor de lige nu arbejder i et konkret projekt, hvor mask, som en næringsrig reststrøm fra ølproduktionen, skal håndteres og upcycles til en smagfuld og aromatisk ingrediens i brød og bagværk.

Closing Loops medfinansieres af EU og Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.

Tider og område

Dato
Tidspunkt Område
16. MAJ
Kl. 12.00 Den Cirkulære Scene

Arrangøren

Food & Bio Cluster Denmark

Website