Hotel- og Restaurantskolen
EUX 3 årgang inviterer på sanserejse - hvor der serveres små smagsprøver der pirrer alle de sanserne
Læs mere →Organic Plant Protein
Kom og hør og smag muligheder for at erstatte kød med proteiner fra danske bælgfrugter.
Læs mere →Professionshøjskolen Absalon
Kom og oplev de studerende fra professionshøjskolen Absalon fortælle om, fermentering og miso, samt om de forsknings- og udviklingsprojekter som der arbejdes på på skolen.
Læs mere →Ernæring og Sundhedsuddannelsen, Københavns Professionshøjskole
Kom forbi Københavns professionshøjskoles ernærings- og sundhedsstuderenes madcykel.
Læs mere →Roskilde Tekniske Skole, Vilvorde og Landbrugsskolen Sjælland
Er du knivskarp på danske krydderurter og kornsorter?
Læs mere →MiljöMatematik
MiljöMatematik er et transdisciplinært, nonprofitselskab med missionen at "Transformere fødevaresystemet og bidrage til maden som løsning for blomstrende samfund indenfor planetens grænser".
Læs mere →Lolland Bibiloteker m.fl.
Mød LollandBibliotekerne, AOF Lolland, Fora Fritid, FOF Sydøst og Teologihøjskolen Lolland
Læs mere →Muld Lolland-Falsters Lounge
Alle er velkomne! Kom forbi vores hyggelige lounge og få en snak om fødevarenetværk, om hvad de kan og hvad de betyder for producenter, restauranter, erhvervsudvikling og et områdes omdømme og selvopfattelse.
Læs mere →CELF FOOD
Fødevareeleverne fra CELF (Center for Erhvervsrettede uddannelser Lolland Falster) vil afholde workshops, hvor temaet er sammenhold, bæredygtighed og trivsel.
Læs mere →