Umut Sakarya og Trine Krebs i Det Grønne Køkken i 2023
Umut Sakarya og Trine Krebs i Det Grønne Køkken i 2023

I 2023 havde vi fire scener, som var dedikeret til madhåndværk; Det Grønne Køkken, Det Søde Køkken, Det Vilde Køkken og Det Danske Køkken.

Vi ved allerede nu, at vi i 2024 fortsætter med Det Vilde Køkken, som er vores bålscene. Vi har også besluttet at lade de andre scener være åbne indtil videre for at se, hvad der kommer ind af gode forslag og ideer. 

På scenerne for madhåndværk har vi aktiviteter, der skaber interesse for råvarer og madlavning. Det kan være smagninger, masterclasses, skuekøkkener, samtaler eller en tur ud i den spiselige natur omkring Engestofte Gods. Der er som udgangspunkt ikke lagt op til, at man kan lave workshops, men vi er villige til at tage dialogen, hvis du har den gode idé.

Gordon P. Henriksen i Det Vilde Køkken i 2023
Gordon P. Henriksen i Det Vilde Køkken i 2023

Det er gratis at lave indhold på madhåndværkscenerne, men man står selv for råvarer eller produkter.

Som udgangspunkt er aktiviteterne gratis for gæsterne, men hvis aktiviteten kræver større udgifter til råvarer og lignende, er det muligt at tilknytte et billetsalg.

Der afsættes 30-45 minutter til hvert indslag, og der vil til alle scener være knyttet en scenekoordinator, som hjælper med ind- og udryk, lyd mv.

 

Pure Dansk i Det Søde Køkken i 2023
Pure Dansk i Det Søde Køkken i 2023

Hver scene har et køkken-‘set-up’ med arbejdsborde, 2 induktionskogeplader, blender og standard køkkengrej (skåle, grydeskeer, bestik, skærebrædder, gryder, pander og lign.) Særlige ønsker til udstyr aftales nærmere. I Det Vilde Køkken er der bålfade og bålgrill.

Der vil også være møbler til et samtale/debat set-up i ‘køkken-rammer’.

Der kan på nogle af scenerne være tilknyttet en fast vært, som introducerer de forskellige indslag og binder programmet sammen. Dette er ikke afklaret endnu.

Der er deadline for tilmelding 31. januar 2024.

Tilmeld madhåndværk her

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til debatterne kan du kontakte Stine Lolk på stine@thefoodproject.dk eller tlf. 53 88 28 03