
Professionshøjskolen Absalon
Kom og oplev de studerende fra professionshøjskolen Absalon fortælle om, fermentering og miso, samt om de forsknings- og udviklingsprojekter som der arbejdes på på skolen.
I teltet hos professionshøjskolen Absalon, vil der blive præsenteret nogle af de forskellige forsknings og udviklingsprojekter som ansatte og studerende arbejder med på Absalon. Bl.a. vil de studerende serverer smagsprøver og fortælle om deres semesterprojekt, som i år har temaet "fermentering og miso", de vil præsenterer forsknings- og udviklingsprojekter, herunder et projekt om upcycling af hvedeklid og noget om food play, derudover vil studerende fra forskellige årgange på ernæring og sundhedsuddannelsen serverer smagsprøver og i samarbejde med undervisere have små interaktive aktiviteter omkring smag, sanser og mad ved standen.
Der vil være faglige såvel som spiselige smagsprøver af hvad Absalon arbejder med for tiden, herunder projekt Planterig kost.
klik her