Vi har inddelt de forskellige teams i tre kategorier: 

  • Opgaver med praktisk arbejde
  • Opgaver med værtskab 
  • Opgaver på en scene 

Uanset hvilket team og opgave, du løser, er du aldrig alene - du har altid med medfrivillig ved din side. 

Teams til dig, der er glad for praktiske opgaver


Produktions-team: 

I produktionsteamet er du med til opsætning af pladsen eller nedtagning af scener, stande og dekorationer.

Opgaverne inkluderer blandt andet mindre håndværksmæssige opgaver, og der kan forekomme løft ved flytning og placering af materialer f.eks. borde & bænke, sceneopsætning m.m  

Rådigheds-team: 

Rådighedsteamet er vores altmuligpersoner.  Som en del af teamet skal du være klar på ad hoc-opgaver, kørsel (forudsætter du har gyldigt kørekort), renholdelse af pladsen samt hjælpe i spidsbelastede situationer. Der kan også opstå mindre håndværksmæssige opgaver.

Design- og dekorations-team: 

Vil du bruge din kreativitet og sætte dit personlige præg på dekoen sammen med vores designansvarlige? Så skal du være frivillig på design- og dekorationsteamet.

Teams til dig, der er glad for værtskabsrollen

Indgang-, udgang- og informations-team:    

Vi skal bruge smilende  velkomstværter til at tage godt i mod gæsterne. Opgaverne består bl.a. af salg og scanning af billetter samt at sørge for, at indgangsområdet ser indbydende ud.   

Som informationsfrivillig står du for kundebetjening. Her varetager du opgaver som henvisning af presse, information til gæsterne samt at svare på henvendelser fra vores gæster.


Tjener- og værtskabs-team:
   

Har du erfaring med servering og kan du godt lide at have værtsrollen?   Som frivillig på vores værtskabsteam betjener du mindre og større selskaber under workshops eller middage. Du skal have overblik og trives i et dynamisk og til tider travlt miljø.

Bar-team:  

Som bartender er den vigtigste arbejdsopgave, at ingen tørster. Som bartenderne hjælper du med salg af drikkevarer i en af vores folkemøde-barer. Du er også med til udlevering af ølfustager, opfyldning, klargøring og nedpakning af barerne.  

Frivilligområde-team:   

Her sørger du for forplejning og hygge i vores lukkede frivilligområde.   

Herunder indgår hjælp med klargøring af måltider f.eks. rydde bordet inden et måltid, sørge for kaffe i vores presseområde og i frivillig-indtjekningsområdet. Du får også ansvaret for frivillig tjek-ind og sikkerhed i frivilligområdet.  

Teams til dig, der vil hjælpe på en scene

Madhåndværks-team: 

Her er du være med til at forberede setuppet til indslagene på madhåndværkscenerne. Opgaverne kan bl.a. være at dele smagsprøver ud, assistere kokken, rydde op efter indslagene, samt klargøre og vaske op.   

Børn- og unge-team:

Er du god til at håndtere mange børn på en gang, og synes du det er sjovt at arbejde med den målgruppe? Så meld dig til børneteamet.  

Scene-team: 

Som en del af teamet skal du have overblik over programmets forløb, sceneområderne samt hjælpe gæsterne, hvis de har spørgsmål.

Du står også for velkomst af medværter og for at sikre, at de rigtige deltagere kommer til den rigtige scene.  

Særligt fredag formiddag, hvor vi får besøg af 500 skoleelever, får du mulighed for at få ansvar og varetage opgaver som at assistere og guide børnene i workshops og hjælpe oplægsholdere med klargøring og oprydning.