Fristen for at tilmelde sig som frivillig til Madens Folkemøde 2023 er overskredet. Hvis du ikke fik tilmeldt dig, men drømmer om at blive en del af vores fantastiske team af frivillige, så send en mail til os på hej@madensfolkemode.dk. Måske vi en den helt rigtige opgave til dig. 

Som frivillig på Madens Folkemøde bliver du en del af et entusiastisk team, der summer af glade og engagerede frivillige. Du kommer til at opleve et socialt fællesskab med højt humør, og samtidig får du muligheden for at udvide dit netværk og få nogle uforglemmelige dage sammen med de andre frivillige.

Dig og de andre frivillige er centrale brikker i folkemødet: Uden jer ville Madens Folkemøde ganske enkelt ikke kunne lade sig gøre!  


Skriv til os, hvis du vil være frivillig

Fristen er overskredet, men du er velkommen til at sende os en mail på hej@madensfolkemode.dk, hvis du ikke nåede at melde dig. 

Frynsegoderne

De fleste vagter er på mellem 5 - 6 timer, hvor vi naturligvis sørger for forplejning. Man skal hverken sulte eller tørste, når man er på Madens Folkemøde! Derudover får du som frivillig: 

  • Mindeværdige oplevelser med gode mennesker
  • Mulighed for at komme med bagom folkemødet – vi skaber den sammen!
  • Adgang til folkemødepladsen hele weekenden
  • FULD forplejning når du er på vagt
  • Årets FEDE Madens Folkemøde t-shirt
  • 2 entrébilletter til venner eller familie 
  • Gratis adgang til campingområdet


Giv en hånd med

Som frivillig på Madens Folkemøder kan du være med til mange forskellige typer opgaver. Uanset hvilket team, du bliver tilknyttet, er du aldrig være alene – du vil altid have en medfrivillig ved din side. 

Som frivillig er du med i et team, der hjælper med en bestemt type opgaver. Du kan læse mere om de forskellige teams her. 


Bliv en del af foodie-fællesskabet på Facebook

Meld dig ind i vores Facebook-gruppe. Her kan du møde de andre frivillige, få nyt om vagterne og deltage i konkurrencer.

Blev medlem af Facebook-gruppen