• Meyers

Hvordan kommer man til at holde af bælgfrugter derhjemme?

  • Fredag 14.00
  • Lørdag 11.00
  • Smagestuen
  • Madhåndværk
  • Grøn mad

De Officielle Kostråd anbefaler at vi spiser 100 g bælgfrugter om dagen, men som det ser ud nu, spiser vi kun omkring 2 g om dagen. Smager de virkelig så dårligt? Nej!

Mange verdenskøkkener er fyldt med retter, hvor linser, ærter og bønner spiller en stor rolle. Her spises bælgfrugterne i stor stil – og af lyst, ikke af nød.

Det er svært nok for de fleste danskere at få sænket kødforbruget - selv hvis man er motiveret til det. Derfor er det selvfølgelig er det en udfordring at stå hjemme i sit eget køkken og forsøge at få bælgfrugterne ind i hverdagens retter – især når bælgfrugter efterhånden er noget, de fleste kun kender fra bedstemors gule ærter, hummus og en chili con carne af og til.

Så kom med til masterclass, hvor kokkene fra Meyers formidler grøn knowhow, tricks fra deres kurser i Meyers Madhus og frokost i Meyers Kantiner. Kokkene koger 30 års erfaringer ned til konkrete redskaber, som giver dig inspiration til at prøve kræfter med både ærter, linser og bønner, når du kommer hjem i dit eget køkken.

Der vil blive serveret en række smagsprøver, som forhåbentlig hjælper inspirationen og lysten på vej.

Tider og område

Dato
Tidspunkt Område
2. JUNI
Kl. 14.00 Smagestuen
3. JUNI
Kl. 11.00 Smagestuen

Arrangøren

Meyers