• Madkulturen
  • Meyers Madhus
  • Haver til Maver

Måltidets mange muligheder – maden som middel til sociale forandringer

  • Fredag 15.45
  • Fremtidens Fødevarer (Loen)
  • Debat & samtale
  • Detail
  • Sundhed

Selvom størstedelen af børn og unge i Danmark har det godt, ser vi desværre en tendens til, at flere børn og unge mistrives. Der er en stigning i børn og særligt unge med dårlig mental sundhed, og som fx kæmper med ensomhed. 20 procent af en ungdomsårgang får ikke en uddannelse og har svært ved at få fodfæste på arbejdsmarkedet.

Det er samfundsproblemer, som naturligvis skal gribes an fra mange vinkler. Maden er en af dem.

Mad og madlavning kan nemlig på en lang række måder bidrage til både at forbedre børn og unges trivsel og til at styrke fællesskaberne blandt dem. Det kan give dem en tro på sig selv, styrkede kompetencer og mod på livet.

Tre organisationer deler ud af deres konkrete erfaringer med at bruge mad og madlavning som middel til at styrke trivslen hos børn og unge.

Tider og område

Dato
Tidspunkt Område
2. JUNI
Kl. 15.45 Fremtidens Fødevarer (Loen)

Arrangøren

Madkulturen

Meyers Madhus

Haver til Maver